Partizan valvontakamerat

EUROOPPALAINEN 3 VUODEN TAKUULLA!

Partizan turvakamerat

Partizan valvontakamerat

Partizan on vuonna 2008 perustettu eurooppalainen videovalvontajärjestelmien brändi. Osaaminen keskittyy AHD-videovalvontaan, IP-videovalvontaan sekä kulunvalvontaan.
Partizanin on luonnut myös heidän omat ohjelmistot jotka toimivat yhdessä heidän videovalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmien kanssa. Esimerkkinä Partizan Cloud, joka on täyden ratkaisun videon pilvitallennus heidän valvontakameroiden videovalvontaan sekä tallennukseen.

Partizan Award

1. MOTTO

Partizan seisoo ylpeänä eurooppalaisuuden takana ja mottona on ”Parasta Vastinetta Rahalle”. Partizanin valvontakameroiden ohjelmisto voitti parhaan ohjelmisto palkinnon ja kaikille laitteille annetaan pitkä 3 vuoden laitetakuu.

2. TUOTTEET

Partizan ei seuraa markkinatrendejä, vaan keskittyy omaan tuotekehitykseen. Siksi innovatiivisten tuotteiden kuten Partizan valvontakameroiden tutkimukseen ja kehittämiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Partizan-brändinä luo moderneja ratkaisuja AHD-videovalvontaan, IP-videovalvontaan ja kulunvalvontaan. Lisäksi Partizanin kehitystiimi luo omia ohjelmistoja, jotka toimivat videovalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmien kanssa.

Valvontakameroiden laadulla on erittäin tärkeä rooli koko valmistusketjun kustannuksissa – tutkimuksesta tuotantoprosessiin ja hyödyntämiseen. Tämä tarkoittaa, että yrityksen henkilökunta ja yhteistyökumppanit ovat systemaattisesti sertifioituja, sertifioituja ja pakollisia käymään ammatillisissa koulutuksissa. Partizan Security myöntää myös kaikille tuotteille kolmen (3) vuoden takuun.

Partizan 5MP Dome valvontakamera

3. OHJELMISTO

Partizan on tehnyt tuotteilleen helppokäyttöisen ohjelmiston yhden valvontakameran tai useamman DVR:n & IP-kameran sisältävien CCTV-järjestelmien ohjaamiseen. Ohjelmisto on voittanut myös kertaalleen parhaan valvontakamera ohjelmiston palkinnon. Ohjelmiston tuki eri laitteille on yksi laajimmista mitä markkinoilla on.

(Ohjelmistoissa suomenkieli tuettuna).

UUSIA INNOVAATIOITA