Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerat » Videolink valvontakamerat » 4G valvontakamera Videolink C90 5MP

4G valvontakamera Videolink C90 5MP

Alkaen: 189,00

4G valvontakamera joka toimii 3G/4G verkoissa. Kamerassa on sisäänrakennettu reititin & SIM-kortin paikka liittymää varten. Et tarvitse hankkia erillistä reititintä internet-yhteyttä varten.

Kamerassa on tarkka 5MP kuvanlaatu, helppo ja edullinen ratkaisu esimerkiksi piha-alueiden valvontaan kun langatonta WiFi tai muuta internet-yhteyttä ei ole käytettävissä. Soveltuu hyvin suomen kelioloihin suojaluokituksen (IP66) sekä pakkaskestävyyden (-40°) ansiosta.

Liittymäksi soveltuu liittymä, jonka latausnopeus 0.256 Mbit/s & lähetysnopeus 1 Mbit/s tai nopeampi.

  • HD-kuvanlaatu 5MP (2592 x 1944)
  • Sisäänrakennettu 3G/4G/WiFi reititin
  • HotSpot WiFi/internet-yhteyden jakaminen
  • Tallennus muistikortille – ylikirjoittava
  • IR-ledit yökuvaukseen
  • Soveltuu talvikäyttöön (-40°C~+55°C)
  • Mukana virtalähde (230V), voidaan käyttää myös ulkoisella, esim. auton akulla 10-14V

Huom. teemme parhaillaan suomennuksia ohjelmistoon jotka ovat valmiina noin kuukauden sisällä. Tämänhetkinen ohjelmiston kieli mobiilisovelluksessa sekä PC-ohjelmistossa on englanti.

 

Lisätarvikkeet?

Tuotetunnus (SKU): VLC904G5MP Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

4G valvontakamera Videolink C90 5MP

Valvonta-alue
4G valvontakamera C90 5MP:n suositeltu valvonta-alue 5-30 metriä ja 75 astetta (leveys). Infrapunakuvauksen ansiosta tarkka kuva myös yöllä.

Hälytystapahtumat
Monipuoliset Push- ja sähköposti-ilmoitukset sekä kuva- ja videotallenteet valvontakameran havaitessa liikettä. Liiketunnistukseen valittavissa useita tunnistusvaihtoehtoja.

Liiketunnistin osaa erottaa ihmiset ja muun liikkeen toisistaan ja merkkaa ne tallennuksen aikajanalle eri väreillä.

Tallennus
Micro SD -muistikorttipaikka. Lisäämällä muistikortin kameraan, kuvamateriaalia voidaan tallentaa suoraan muistikortille. Muistikortin täyttyessä, uudet tallenteet ylikirjoittavat/korvaavat vanhimmat tallenteet automaattisesti. Vaihtoehtoiset tallennustavat: verkkotallennin, PC-tietokone tai FTP-palvelin (FTP vain kuvatallenteille).

Yhteys
4G valvontakamerassa on paikka SIM-kortille jonka liittymän kautta valvontakamera muodostaa internet-yhteyden. Sisäänrakennettu 3/4G-reititin jakaa internet-yhteyden WiFi-verkolla myös muille langattomille laitteille, voit liittää WiFi-verkkoon esimerkiksi puhelimen, tabletin tai toisen langattoman valvontakameran.

Ohjelmisto
Maksuton suomenkielinen ohjelmisto ladattavissa Google Play ja App Store palvelusta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan katsoa valvontakameran reaaliaikaista ”live” kuvaa ja tallenteita, missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöisen ohjelmiston voit asentaa: Android – iOS mobiililaitteisiin tai PC-tietokoneeseen, valvontakameran käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja.

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki

Turvaukon maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme on erottua muista vahvalla teknisellä osaamisella ja neuvomisella, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella uuden laitteen käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.

 

Valvontakamera ohjelmisto.
Valvontakamera ohjelmisto Android-Apple-Windows.

Lisätiedot

Muistikortti

EI, 64GB, 128GB

Virtajohdon jatko

EI, 5M

Saatat myös pitää...