Etusivu » Verkkokauppa » Hälytysjärjestelmät » Celotron Pulse hälytysjärjestelmä
Ale!

Celotron Pulse hälytysjärjestelmä

349,00

Celotron Pulse hälytysjärjestelmä käyttö ei vaadi erillisiä sopimuksia tai kuukausimaksuja. Pulse peruspakkaus sisältää seuraavat lisälaitteet, valmiiksi ohjelmoituina:

  • Keskusyksikkö, jossa: Wlan, Lan ja gsm-tekniikka + akku, integroitu antenni ja usb-virtalähde
  • 1 kpl liiketunnistin ”magneettikuula jalalla”
  • 1 kpl kauko-ohjain (monitoimi)
  • 1 kpl ovimagneetti

Sähkönumero: 7199888

Valmistajan tiedot: Celotron Pulse

Kuvaus

Celotron Pulse hälytysjärjestelmä

Celotron Pulse hälytysjärjestelmä on edullinen ja helposti käyttöönotettava langaton hälytysjärjestelmä, oikein asennettu hälytysjärjestelmä ehkäisee tehokkaasti murto, palo- ja vesivahinkojen syntyä. Suunnittelussa on panostettu teknisen ylivoimaisuuden lisäksi myös helppokäyttöisyyteen ja asiakkaan kustannusten minimointiin. Pulsea on mahdollista käyttää jo valmiina olevalla internet-yhteydellä, joten GSM-liittymä kuukausimaksuineen ei ole välttämätön. Celotron Pulseen on saatavilla markkoinoiden mahdolliseseti kattavin lisälaitevalikoima. Perusantureiden lisäksi voidaan käyttää myös monia älykkäitä lisälaitteita, kuten sähköjärjestelmän ohjauksia. Ainoana maailmassa järjestelmään voidaan liittää rajoittamaton määrä lisälaitteita.

Helppokäyttöinen

Automaattiset päivitykset pitävät laitteen ajan tasalla, ja uudet ominaisuudet ja korjaukset tulevat ilman käyttäjän toimia.
Järjestelmän ohjaus tapahtuu maksuttomalla mobiilisovelluksella. Lisälaitteet voidaan ohjelmoida helposti lukemalla kännykällä lisälaitteen QR-koodi, käyttö ei vaadi teknistä osaamista. Sovelluksessa on reaaliajassa toimiva tapahtumaloki joka näyttää esimerkiksi kuka on kytkenyt hälytysjärjestelmän pois päältä, esim. kun lapset tulevat kotiin koulusta. Valvontakameroiden reaaliaikaista livekuvaa, sähkölaiteiden ohjauksia, ym. etäohjausta voidaan käyttää kaikkialla maapallolla, kunhan internet-yhteys on käytettävissä. Laite hälyttää ja näyttää kaikki tapahtumat sovelluksessa ja sen lokissa, reaaliaikaisesti.

Parempi turva

Celotron Pulse hälytysjärjestelmä onkin erittäin hyvä vaihtoehto turvaamaan kotia ja perhettä, mikäli jotakin epätavallista tapahtuu, kuten murto tai tulipalo: järjestelmä hälyttää mobiilisovellukseen ”push” hälytysilmoituksella sekä SMS-tekstiviestillä haluttuihin puhelinnumeroihin (tekstiviesteihin oltava oma liittymä, esim. Telia PrePaid). Lisäksi laitteen sisäänrakennettu sireeni tuottaa kovan 100 dB hälytysäänen. Sisäänrakennettu akku huolehtii että järjestelmä toimii myös sähkökatkojen aikana. Hälytysjärjestelmän käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja tai sopimuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.