Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerat » 4G Valvontakamera Partizan 3MP

4G Valvontakamera Partizan 3MP

Alkaen: 249,00

Partizan 4G on valvontakamera joka toimii 4G verkossa. Kamerassa on sisäänrakenettu reititin & SIM-kortin paikka liittymää varten. Et tarvitse hankkia erillistä reititintä kameran internet-yhteyttä varten.

Kamerassa on  3MP kuvanlaatu. Partizan bullet valvontakamera on helppo ja edullinen ratkaisu esimerkiksi piha-alueiden valvontaan kun langatonta WiFi tai muuta internet-yhteyttä ei ole käytettävissä. Soveltuu hyvin suomen kelioloihin suojaluokituksen (IP66) sekä pakkaskestävyyden (-40°) ansiosta.

Suomenkielisen mobiilisovelluksen tai tietokoneseen asennettavan valvontaohjelmiston avulla kamerasta voidaan katsoa suoraan live -kuvaa sekä tallenteita.

Talennusvaihtoehtoina tavallisen muistikortin (tilattava erikseen) lisäksi on myös edullinen Partizan Cloud tallennuspalvelu jolloin tallenteet ovat turvassa pilvipalvelussa jos kamera joutuu ilkivallan kohteeksi.

Liittymäksi soveltuu liittymä, jonka latausnopeus 0.256 Mbit/s & lähetysnopeus 5 Mbit/s tai nopeampi.

 • FullHD-kuvanlaatu 3MP (2048×1536)
 • Sisään rakennettu vedenkestävä mikrofoni
 • Tuki 4G-tiedonsiirolle
 • Tallennus muistikortille – ylikirjoittava (max. 128GB)
 • IP66-suojaluokitus
 • Yökuvaus jopa 30m
 • ONVIF 2.4-protokollatuki
 • Kuvakulma 89°
 • Suomenkielinen mobiilisovellus
 • Soveltuu talvikäyttöön (-40°C~+60°C)
 • 3-Vuoden takuu!

Partizan 4G Valvontakamera, katso valmistajan antamat tiedot tuotteesta.

Lisätarvikkeet?

Tuotetunnus (SKU): 1932 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valvonta-alue
Partizan 3MP 4G valvontakameran suositeltu valvonta-alue 30 metriä. Valvontakameran katselukulma on 89 astetta (leveys). Infrapunakuvauksen ansiosta tarkka kuva myös yöllä.

Hälytystapahtumat
Partizan 4G valvontakamerassa on ihmisen tunnistus ominaisuus.  Käyttäen yhdessä Cloud-sarjan tallentimen kanssa valittavissa useita tunnistusvaihtoehtoja.

Tallennus
Micro SD -muistikorttipaikka. Lisäämällä muistikortin kameraan, kuvamateriaalia voidaan tallentaa suoraan muistikortille. Muistikortin täyttyessä, uudet tallenteet ylikirjoittavat/korvaavat vanhimmat tallenteet automaattisesti. Vaihtoehtoiset tallennustavat: verkkotallennin, PC-tietokone, FTP-palvelin ja Partizan Cloud

Yhteys
4G valvontakamerassa on paikka SIM-kortille jonka liittymän kautta valvontakamera muodostaa internet-yhteyden.

Ohjelmisto
Maksuton suomenkielinen ohjelmisto ladattavissa Google Play ja App Store palvelusta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan katsoa valvontakameran reaaliaikaista ”live” kuvaa ja tallenteita, missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöisen ohjelmiston voit asentaa: Android – iOS mobiililaitteisiin tai PC-/MAC-/Linux-tietokoneeseen, valvontakameran käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja. Katso tuetut ohjelmistoista tästä.

Valvontakamera ohjelmisto.

Lisätiedot

Muistikortti

EI, 64GB, 128GB

Virtajohdon jatko

EI, 5M

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...