Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerat » Partizan 3MP Bullet WiFi valvontakamera
Ale!

Partizan 3MP Bullet WiFi valvontakamera

Alkaen: 149,00 99,00

Partizan 3MP Bullet WiFi valvontakamera on kehitetty euroopassa 3 vuoden laitetakuulla.  Kamerassa on tarkka 3MP kuvanlaatu sekä älykkäät hälytysilmoitukset. Soveltuu hyvin Suomen kelioloihin suojaluokituksen (IP66) sekä pakkaskestävyyden (-40°) ansiosta.

Suomenkielisen mobiilisovelluksen tai tietokoneseen asennettavan valvontaohjelmiston avulla kamerasta voidaan katsoa suoraan live -kuvaa sekä tallenteita. Tuetut ohjelmistot.

Talennusvaihtoehtoina tavallisen muistikortin (tilattava erikseen) lisäksi on myös edullinen Partizan Cloud tallennuspalvelu jolloin tallenteet ovat turvassa pilvipalvelussa jos kamera joutuu ilkivallan kohteeksi.

 • HD-kuvanlaatu 3MP (2048 x 1536)
 • IP66-suojaluokitus
 • Sisäänrakennettu mikrofoni
 • ONVIF 2.4-protokollatuki
 • IR-ledit yökuvaukseen
 • Kuvakulma 89°
 • Suomenkielinen mobiilisovellus
 • Tallennus muistikortille – ylikirjoittava (max. 128GB)
 • Mahdollista tallentaa Partizanin pilvipalveluun
 • Soveltuu talvikäyttöön (-40°C~+60°C)
 • 3-Vuoden takuu!

Tarkat tekniset tiedot: katso

Tietoa valmistajasta: lue lisää

Tuotetunnus (SKU): 1796 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valvonta-alue
Partizan 3MP Bullet valvontakameran suositeltu valvonta-alue 30 metriä. Valvontakameran katselukulma on 89 astetta (leveys). Infrapunakuvauksen ansiosta tarkka kuva myös yöllä.

Hälytystapahtumat
Partizan 3MP Bullet valvontakamerassa on ihmisen tunnistus ominaisuus.  Käyttäen yhdessä Cloud-sarjan tallentimen kanssa valittavissa useita tunnistusvaihtoehtoja.

Tallennus
Micro SD -muistikorttipaikka. Lisäämällä muistikortin kameraan, kuvamateriaalia voidaan tallentaa suoraan muistikortille. Muistikortin täyttyessä, uudet tallenteet ylikirjoittavat/korvaavat vanhimmat tallenteet automaattisesti. Vaihtoehtoiset tallennustavat: verkkotallennin, PC-tietokone, FTP-palvelin ja Partizan Cloud Palvelu.

Yhteys
Valvontakamera yhdistetään langattomaan WiFi-verkkoon tai RJ45-verkkokaapelia käyttäen suoraan reitittimeen. Valvontakamera voidaan yhdistää myös PoE-kytkimeen RJ45-verkkokaapelilla virransaantia varten jolloin erillistä virtalähdetta ei tarvita.

Ohjelmisto
Maksuton suomenkielinen ohjelmisto ladattavissa Google Play ja App Store palvelusta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan katsoa valvontakameran reaaliaikaista ”live” kuvaa ja tallenteita, missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöisen ohjelmiston voit asentaa: Android – iOS mobiililaitteisiin tai PC-/MAC-/Linux-tietokoneeseen, valvontakameran käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja. Katso tuetut ohjelmistoista tästä.

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki!

Turvaukolla maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole ollenkaan saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme erottua muista on vahva tekninen osaaminen sekä neuvominen, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Tuotteiden maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.

 

Lisätiedot

Muistikortti

EI, 64GB, 128GB

Virtajohdon jatko

EI, 3M, 5M