Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerat » Reolink valvontakamerat » Reolink E1 Pro 4MP PT WiFi Sisäkäyttöön (Automaattisesti Seuraava)

Reolink E1 Pro 4MP PT WiFi Sisäkäyttöön (Automaattisesti Seuraava)

75,90

Reolink E1 Pro ei erotu ympäristöstä. Monipuolisten ominaisuuksien ansiosta E1 Pro kameraa voi pyörittää ja kääntää, joten kuvattava alue on tavanomaista laajempi. Lisäksi se osaa tehdä toimintoja havaittuaan liikettä, kuten tallentaa videota ja tehdä hälytyksen. E1 Pro on hinnaltaan edullinen, joten laadukas ja älykäs kodinturvallisuus on kaikkien ulottuvilla.

Reolink E1 Pro, katso maahantuojan antamat tiedot

Tuotetunnus (SKU): 90808 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Reolink E1 Pro on monipuolinen 4MP -tarkkuudella varustettu Pan/Tilt valvontakamera sisäkäyttöön. Kameraa ohjataan etäältä appilla tai Reolink Client ohjelmalla. Se kääntyy haluttuun suuntaan Reolink Appista tai Clientista ohjaten. Auto-tracking toiminnolla kamera pystyy seuraamaan havaitsemaansa kohdetta, kääntäen kameran kohteen liikkeen mukaan. Näkyvyys on erittäin kirkas myös aivan pimeässä. Tallennus MicroSD-muistikortille (max 128 GB) alkaa automaattisen puskurointitoiminnon avulla 4 sekuntia ennen havaitun liikkeen alkamista.
Kameran WiFi-yhteys toimii sekä 2.4 GHz että 5 GHz taajuuksilla. Keväästä 2021 alkaen kamerassa on myös RJ45-liitin langallisen verkkoyhteyden muodostamiseen Ethernet-kaapelilla. Integroitu mikrofoni ja kaiutin mahdollistavat kaksisuuntaisen äänen sekä äänen tallentamisen videolle. Infrapuna-LEDien (8kpl) ansiosta kamera näkee myös pilkkopimeässä, aina 10 metriin saakka. Virta-adapterin kaapeli on 3 metriä pitkä.

Asennus ja kameran hallinnointi tapahtuu helposti ReolinkApp-sovelluksen avulla (iOs ja Android) tai tietokoneella (Client-ohjelmisto PC ja Mac). Liiketunnistuksen havaitessa liikettä kamera aloittaa tallennuksen välittömästi ja lähettää haluttaessa ilmoituksen joko Push-viestinä tai sähköpostiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.