Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerapaketit » Reolink RLK8-800B4 4K UltraHD PoE valvontajärjestelmä
Ale!

Reolink RLK8-800B4 4K UltraHD PoE valvontajärjestelmä

669,00

Reolink RLK8-800B4 on huippulaatuinen 8-kanavainen 4K Ultra HD valvontakamerajärjestelmä. Järjestelmään sisältyy 4kpl B800-ulkokameraa (IP66 luokitus) ja 8-kanavainen NVR-tallennin, joiden Plug & Play-asennus on helppo niillekin, jotka eivät ole aikaisemmin asentaneet valvontakameralaitteistoja.

Tallennin on yhteensopiva myös AI-kameroiden kanssa: RLC-510A, RLC-520A, RLC-810A sekä RLC-820A jos järjestelmään halutaan lisätä valvontakameroita. Valvontakameroita voi olla yhteensä 8kpl, eli neljälle lisäkameralle on valmius olemassa.

Reolink RLK8-800B4, maahantuojan antamat tiedot

Saapuu varastoon arviolta 10.3.2023

Kuvaus

Kameravalvontajärjestelmä Reolink RLK8-800B4 4K UltraHD PoE valvontajärjestelmä

Reolink RLK8-800B4 4K UltraHD PoE NVR-tallentimessa on 1 x 2TB SATA kiintolevy. Lisäksi siinä on yksi vapaa eSATA-liitäntä toisen kiintolevyn liittämiseksi (yhteensä max 2 x 4TB). Datan ja virran syöttö valvontakameroille tapahtuvat kätevästi Ethernet-kaapelin välityksellä (PoE eli Power Over Ethernet), erillisiä virtajohtoja ei siis tarvitse vetää. Tämä helpottaa kameroiden asennusta huomattavasti eivätkä pitemmätkään kaapelinvedot ole ongelma. Tallentimessa on 8 Ethernet-porttia joista kaikista on PoE-virransyöttö. Tallentimen enimmäisvirransyöttö on 96W.

Valvontakameroiden B800 kuvakulma on vaaka 97° ja pysty 51°. Pimeäominaisuuksiin on panostettu tavanomaista enemmän ja silmälle näkymättömät infrapuna-LEDit (18kpl) valaisevat jopa 30m asti. Kuvakohinaa on vähentämässä 3D DNR-tekniikka, joka pitää kuvan puhtaana ja kirkkaana kaikissa olosuhteissa. Korkeatasoinen liiketunnistus havaitsee liikkeen välittömästi ja aloittaa tallennuksen, äänen kera. Liiketunnistuksesta lähtee haluttaessa ilmoitus joko Push-viestinä tai sähköpostina. Kameran ominaisuuksiin kuuluu myös kaksisuuntainen ääni.

Muut tiedot:

Asennus ja käyttö tapahtuvat helposti ReolinkApp-mobiilisovelluksen (iOs ja Android) tai Client-ohjelmiston (PC ja Mac) kautta.
Tuetut verkkoprotokollat: HTTP, TCP/IP, UDP, DHCP, P2P, UPNP, RTSP, SMTP, SSL/TLS, DNS, DDNS, NTP, FTP
Tuetut videopakkausstandardit: H.264, H.264+

Pakkaus sisältää:

RLN8-410 tallennin, 4kpl B800 kameraa, verkkovirta-adapteri tallentimelle, HDMI-kaapeli, USB-hiiri, 1m verkkokaapeli, 4kpl 18m verkkokaapelia, 5kpl ruuvaussapluunaa, 4kpl varoitustarraa, 4kpl vesitiivistä liitintä, 4kpl RJ45 liitintä, 5 pussia ruuveja.

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki

Turvaukon maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme on erottua muista vahvalla teknisellä osaamisella ja neuvomisella, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella uuden laitteen käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.