Etusivu » Verkkokauppa » NVR Tallentimet » Reolink RLN8-410 (v2) NVR 4K UltraHD PoE tallennin

Reolink RLN8-410 (v2) NVR 4K UltraHD PoE tallennin

260,00

Reolink RLN8-410 (versio 2) on 8-kanavainen PoE tallennin 2TB kovalevyllä. Ultra HD ja AI-kameroiden kanssa yhteensopiva NVR tallennin 8 kameralle. Kaikkien live-kuvaa voi katsoa samanaikaisesti ja myös kaikkien 8 kameran kuvaa voi tallentaa yhtä aikaa.

Myyntipakkauksen sisältö:

  • Tallennin
  • verkkovirta-adapteri
  • HDMI-kaapeli
  • USB-hiiri
  • 1-metrin Ethernet-verkkokaapeli
  • pika-asennusopas

Reolink RLN8-410 maahantuojan antamat tiedot

Tuotetunnus (SKU): 90721 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Reolink RLN8-410(v2) NVR 4K UltraHD PoE tallennin

Reolink RLN8-410 (versio 2) on Ultra HD ja AI-kameroiden kanssa yhteensopiva NVR tallennin jopa 8 kameralle. Siihen voi liittää jopa 8 kameraa ja tallentaa niiden kuvaa ympärivuorokautisesti tai liiketunnistuksen perusteella. Jokaisen kameran asetukset voidaan määrittää yksilöllisesti. Näyttöön liitettynä (HDMI ja VGA) live-kuvan ja videoiden katsominen sujuu helposti. Tallentimeen on etäältä helppoa olla yhteydessä, jopa 4G-reitittimen avulla. Mitään monimutkaisia palomuuri- ja verkkoasetuksia ei tarvitse tehdä eikä kameroiden tarvitse olla kaapelilla yhdistettyinä tallentimeen. Tallennin löytää skannaustoiminnolla kaikki samassa verkossa olevat langalliset ja langattomat kamerat.
RLN8-410 tukee 4MP, 5MP ja 8MP (4K Ultra HD) tarkkuutta ja on siten yhteensopiva kaikkien Reolink-kameroiden kanssa, akkukäyttöisiä lukuunottamatta.

PoE

Tallentimessa on 8 Ethernet-porttia, joista kaikista on PoE eli Power Over Ethernet-virransyöttö. Yhdestä portista tulee enintään 25W ja kaikista kahdeksasta portista yhteensä enintään 86W. Datan ja virta siirtyvät kätevästi Ethernet-kaapelin välityksellä, erilllisiä virtajohtoja ei siis välttämättä tarvitse vetää. Tämä helpottaa asennusta huomattavasti, eivätkä pitemmätkään kaapelinvedot ole ongelma.

Tallennustila

RLN8-410 -tallentimessa on vakiona 2TB SATA kovalevy. Lisäksi siihen voi liittää ulkoisen kovalevyn eSATA-liitännän kautta. Kunkin kovalevyn suurin tuettu kapasiteetti on 6TB.

Käyttöönotto on erittäin helppo. Tallentimeen kytketään virtajohto, hiiri, näyttö ja mahdolliset kamerat. Virta kytketään päälle ja vastataan muutamaan pika-asennuksen kysymykseen. Mikäli ei vielä tiedä lopullisia asetuksia voi edetä klikkaamalla ”Next”. Asetuksia voi myöhemmin muuttaa valikoista. Pika-asennuksen jälkeen tallennin etsii automaattisesti kamerat, asettaa niille kanavat (1-8), näyttää videokuvan ja aloittaa tallentamisen. Tarvittaessa kameroiden käyttäjätunnukset ja salasanat pitää käydä asettamassa IP-Channel valikoista. Valikoista muokataan muutkin asetukset, kuten tallennukseen, liiketunnistukseen liittyvät yksityiskohdat. Reolink Appiin ja Clientiin tallentimen ja siihen yhdistetyt kamerat saa helposti lisättyä kotelon päällä olevasta QR-koodista tai UID-numerosta.

Tuetut verkkoprotokollat

HTTP, TCP/IP, UDP, DHCP, P2P, UPNP, RTSP, SMTP, SSL/TLS, DNS, DDNS, NTP, FTP. Tuetut videopakkausstandardit: H.264, H.264+

Laitteen mitat

Korkeus 41mm, leveys 260mm, syvyys 230mm ja paino 1,2 kg.

Myyntipakkauksen sisältö

Tallennin, verkkovirta-adapteri, HDMI-kaapeli, USB-hiiri, 1-metrin Ethernet-verkkokaapeli, pika-asennusopas (englanniksi).

Suomenkieliset ohjeet: Reolink RLN8-410 manuaali

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.