Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerat » Valvontakamera Reolink Duo WiFi akkukäyttöinen 2x4MP AI ulkokamera LED-kohdevaloilla + kaupanpäälle 64GB Muistikortti

Valvontakamera Reolink Duo WiFi akkukäyttöinen 2x4MP AI ulkokamera LED-kohdevaloilla + kaupanpäälle 64GB Muistikortti

239,00

Reolink Duo -sarjan valvontakamerat sisältävät kaksi eri suuntiin kohdistettua 4MP linssiä, joiden avulla kamera pystyy näkemään peräti 150 asteen näkymän vaakasuoraan yhdellä kertaa. Kameroiden kuvat näkyvät vierekkäin, kuin katsoisi yhtä tavallista kameran kuvaa. Kuva ei vääristy vaan kuvasuhde säilyy normaalina.

Kaupanpäälle kameraan sopiva 64GB muistikortti!

 

Katso valmistajan tarkemmat tiedot.

Tuotetunnus (SKU): 90779 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Valvontakamera Reolink Duo WiFi akkukäyttöinen 2x4MP AI ulkokamera

Kahden 4MP linssin kamera, WiFi, älyliiketunnistus, LED-kohdevalo ja IP66-luokitus
Reolink Duo -sarjan kamerat sisältävät kaksi eri suuntiin kohdistettua 4MP linssiä, joiden avulla kamera pystyy näkemään peräti 150 asteen näkymän vaakasuoraan yhdellä kertaa. Kameroiden kuvat näkyvät vierekkäin, kuin katsoisi yhtä tavallista kameran kuvaa. Kuva ei vääristy vaan kuvasuhde säilyy normaalina.

Kamera näkee ilman valaistusta infrapunavalojen avulla. Kirkkaiden LED-valojen ansiosta kamera kykenee kuitenkin tallentamaan värikuvaa myös pimeässä.

Älykkään liiketunnistuksen avulla Duo erottelee henkilöt ja ajoneuvot muusta havaitusta liikkeestä. Tämä tarkentaa hälytykset juuri valvontaa vaativiin tilanteisiin.

Tekniset tiedot:
Videon tarkkuus: Kaksi linssiä, molemmat 4MP (2560×1440 pikseliä)
Kahden linssin luoma näkökenttä: 150° vaakasuoraan, 44° pystysuoraan
Videopakkaus: H.264
Audio: Integroitu mikrofoni ja kaiutin
Infrapunavalot: 6 kpl (20 mil, 850 nm), kantama 30 metriä
Verkkoyhteys: 2.4 GHz / 5 GHz dual-band, 802.11a/b/g/n
Yhteyden salaus: WPA-PSK/WPA2-PSK
Muistikortti: MicroSD, enintään 128 GB
Akku: 10400 mAh
Lataus: MicroUSB, 5V / 2A
Tallennustapa: Muistikortille
Suojaus sääolosuhteilta: IP66 luokiteltu, soveltuu ulkokäyttöön ympärivuotisesti
Paino: 720 g

Myyntipakkauksen sisältö:
Valvontakamera, pussi ruuveja ja tulppia, ruuvimeisseli, pikaopas, varoitustarra, asennuslevy, ruuvaussapluuna, USB-kaapeli, kiinnityshihna, antennit.

 

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki

Turvaukon maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme on erottua muista vahvalla teknisellä osaamisella ja neuvomisella, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella uuden laitteen käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.