TURVAUKKO OY

Olemme Suomalainen turvallisuustuotteita ja -palveluita tuottava yritys. Olemme erikoistunut turvajärjestelmiin ja palveluihin yrityksille, koteihin ja muihin kiinteistöihin. Tarjoamme valikoiman tuotteita ja palveluita, mukaan lukien murtohälyttimet, valvontakamerajärjestelmät ja kulunvalvontajärjestelmät. Tarjoamme myös huolto- ja korjauspalveluita tuotteille.

Toimimme maahantuojana sekä myyntikanavana valvontakameroille, hälytysjärjestelmille sekä muille turvallisuusalan tuotteille.

Valvontakameroiden asennus - Turvaukko Oy
Janne Kejonen – Turvaukko Oy
KOKEMUS

Yksi keskeisimmistä asioita on asiantunteva tekninen tuki sekä asennuspalvelut. Meillä on yhdentoista vuoden osaaminen IT-puolelta, sekä 2017 vuodesta lähtien hälytin- ja kamera-asennuksia, jotka ovat kerryttänyt meille vankkaa käytännön kokemusta.


TUOTTEET JA PALVELUT

Pääsääntöiset tuotteemme ovat valvontakamerat – turvakamerat, murto, palo- ja vesihälytysjärjestelmät, GPS-paikannusjärjestelmät sekä monet muut hyväksi havaitut tuotteet kuten WiFi-vahvistimet. Pyrimme toimimaan joustavasti ja etsimään asiakkaillemme oikeat ratkaisut ja sekä tietoa tarpeen mukaan.


VAHVUUTEMME
  • Tekninen tuki auttaa käyttöönotossa
  • Markkinoiden parasta hinta-laatusuhdetta.
  • Henkilökunnalla on vahva osaaminen laadun ja palvelutason takaamiseksi.
  • Asiantuntemus etsiä oikeat ratkaisut ja tuotteet vastaamaan tarvetta.
  • Asiointi kanssamme on aina helppoa ja turvallista.

Henkilökuntamme vahva tekninen osaaminen ja tuotetuntemus sekä asennuspalvelut tuo selkeän edun asiakkaillemme erinomaisena palvelukokonaisuutena.