Etusivu » Verkkokauppa » Hälytysjärjestelmät » Ajax Hälytysjärjestelmän Aloituspakkaus

Ajax Hälytysjärjestelmän Aloituspakkaus

Alkaen: 369,00

Ajax Hälytysjärjestelmän aloituspakkaus sisältää kehittyneen Ajax Hub 2 keskusyksikön sekä yhden (1kpl) normaaleja liike- ja ovitunnistimia. Järjestelmää on helppo lajentaa tarvittaessa erikseen ostettavilla lisätunnistimilla. Ajax on kuukausimaksuton langaton hälytysjärjestelmä, joka suojaa esim. kotia tai kesämökkiä järjestelmään asennettavien lagattomien anturoiden avulla, mm. murrolta, tulipalolta ja vesivahingolta. Hälytykset ohjautuvat välittömästi järjestelmän käyttäjille. Ajax-hälytysjärjestelmän käyttö ei vaadi muita erillisiä sopimuksia tai kuukausimaksuja.

  • Ajax Hub 2 keskusyksikkö (1kpl)
  • Ajax ovitunnistin (1kpl)
  • Ajax liiketunnistin (1kpl)
  • Suomenkielinen ohjelmisto
  • Reealiaikaiset hälytykset
  • 1x Ethernet portti (voidaan kykeä kaapelilla esim. 4G-reittimeen)
  • 2x SIM-korttipaikka (2G)
  • Akkuvarmennus sähkökatkon varalle

Valmistajan antamat tuotetiedot: Ajax Hub 2

Tuoteet saatavilla valkoisena tai mustana.

Tuotetunnus (SKU): AJAXKIT Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

AJAX HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ

Ajax hälytysjärjestelmä kotiin, toimistoon, mökille tai muihin kiinteistöihin.
Ajax on tuotteet ovat saaneet useasti tunnustusta mm. laitteiden laadusta, helppokäyttöisyydestä ja innovatiivisesta muotoilusta.

Ajax hälytysjärjestelmän ylivertainen langaton kantama

Ajax hälytysjärjestelmä käyttää Jeweller teknologiaa, joka mahdollistaa langattoman kantaman avoimella alueella jopa 2000m asti. Teknologian ansiosta hälytykset ilmaisimilta keskuksella kulkevat jopa 0,15 sekunnissa. Kaikki Ajax hälyttimet ja ilmaisimet tarjoavat parhaimmillaan jopa seitsemän vuoden paristojen keston. Jeweller teknologian tiedonsiirto on myös täysin suojattua.

Helppokäyttöinen

Ajax- sovellus muuttaa turvajärjestelmän yhdeksi helppokäyttöiseksi laitteeksi. Älypuhelinsovelluksen avulla kytket ja teet kaikki haluamasi toiminnot helposti vain muutaman ”napin” painalluksella. Ajax ohjelmisto myös ilmoittaa halutessasi sinulle kaikista järjestelmän liittyvistä muutoksista, kuten hälytyksistä, sähkökatkoista, paristojen loppumisesta ym.

Monipuolinen hälytin- ja ilmaisinvalikoima

Ajax hälytysjärjestelmä tarjoaa laajaan valikoiman siihen liitettäviä hälyttimiä ja ilmaisimia. Mallistosta löytyvät mm. Ajax keskus, liikeilmaisin / liiketunnistin, lasirikkotunnistin, yhdistelmäilmaisin (lasirikko ja liikeilmaisin), ovitunnistin, palohälytin (savu ja lämpöilmaisin), häkätunnistin, vesivuotoilmaisin, käyttönäppäimistö, panic button, sisä- ja ulkosireenit ym.

Täysin suomenkielinen käyttöohjelmisto

Ajax hälytysjärjestelmän älypuhelinsovellus on täysin suomenkielinen. Suomenkielinen käyttöjärjestelmä tekee käytöstä ja asennuksesta helppoa, järjestelmä neuvoo käyttäjää myös asennus ja käyttöönottovaiheessa toiminnoista, joita tulee suorittaa. Ajax on loistava kodin hälytysjärjestelmä sekä turvaamaan että vahtimaan aluetta.

Lisätiedot

VÄRI

MUSTA, VALKOINEN

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.