Etusivu » Verkkokauppa » Hälytysjärjestelmät » Ajax hälytysjärjestelmä » AJAX Langaton liiketunnistin kameralla (kuva tilauksesta)
Ale!

AJAX Langaton liiketunnistin kameralla (kuva tilauksesta)

Alkaen: 199,00 169,00

AJAX Langaton liiketunnistin kameralla

Langaton liiketunnistin kameralla mahdollistaa sinulle hälytystilanteen tapahtuessa tarkastaa suoraan mobiilisovelluksesta hälytyksen aiheuttaja. Tunnistin ottaa jopa 5 kuvaa/hälytystapahtuma. Tunnistin asennetaan seinään ovien, ikkunoiden ja muiden sisääntuloreittien läheisyyteen. Tällä mallilla saat pyydettyä kuvan tunnistimelta ilman hälytystapahtumaa.

Valmistajan tiedot: MotionCam

Yhteensopiva: AJAX Hub 2 keskusyksikön kanssa kanssa

Ajax MotionCam soveltuu käytettäväksi Hub2 ja Hub2 Plus keskusyksiköissä.

 

HUOM. Tuote saatavilla valkoisena tai mustana.

Tuotetunnus (SKU): 36488 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Ajax langaton liiketunnistin kameralla (kuva tilauksesta)

Ajax MotionCam on langaton, kameralla varustettu liiketunnistin Ajax-hälytysjärjestelmään. Tunnistimella on jopa 1700 m langaton kantama ja se toimii paristoilla joilla on jopa 4-vuoden kesto. Laite on luotettava lämpösäteilyyn reagoiva tunnistin. Maksimi tunnistusetäisyys 12 metriä ja lisäksi kolmiportainen herkkyyden säätö.

Liiketunnistin ja kamera samassa paketissa – hälytykset saat kuvan kera mobiilisovellukseen

Ajax MotionCam liiketunnistinkamera sisältää perinteisen PIR-liiketunnistimen lisäksi kameran, joka ottaa kuvan liiketunnistimen havaitessa liikettä. Hälytyksen tullessa voidaan hälytyksen aiheuttaja tarkistaa suoraan mobiiliohjelmasta kuvasarjan avulla. Kuvien avulla väärät hälytykset on helppo tarkistaa.

MotionCam vaatii toimiakseen Hub 2 -sarjan keskusyksikön.

Eläinystävällinen liiketunnistin

AJAX liiketunnistin kameralla ei reagoi alle 20 kg painaviin ja alle 50 cm korkeisiin lemmikkeihin, eli hälytinjärjestelmä voi olla siis aktiivisena vaikka kohteessa on pieniä kotieläimiä.

Peitto- ja häirintätunnistimet

Ajax liiketunnistin kameralla on varustettu myös peitto- ja häirintätunnistimilla. Mikäli liiketunnistin peitetään, se hälyttää siitä välittömästi. Myös langattoman signaalin häirintä aiheuttaa hälytyksen, sillä Ajax Hub2 -keskusyksikkö tarkkailee aktiivisesti kaikkien antureiden tilaa.

Liiketunnistimessa on myös lämpötila-anturi.

Helppo asennus

Ajax liiketunnistimen asennus on erittäin helppoa. Käyttöönotto tehdään älypuhelimeen asennettavalla sovelluksella ja liiketunnistin kiinnitetään joko ruuveilla tai tarrakiinnityksellä.

Lisätiedot

VÄRI

MUSTA, VALKOINEN

Saatat myös pitää...