Etusivu » Verkkokauppa » Älykotituotteet » Celotron A1 PRO – Älylukko

Celotron A1 PRO – Älylukko

159,00

Celotron A1 PRO itseasennettava älylukko on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu perinteisen lukon etäohjaukseen. Uusi älylukko on ihanteellinen helpottamaan mm. lapsiperheiden arkea koska oven avaaminen onnistuu jatkossa luotettavasti myös älypuhelimeen asennettavan sovelluksen avulla eikä avaimia enää tarvita.

  • Optimoitu kotimaisiin oviin/lukkoihin
  • Helppo kiinnittää
  • Etäohjattava
  • Sisäänrakennettu Bluetooth
  • Lukon toiminta säilyy ennallaan
  • Laadukas ja todella kestävä
  • Palkittu ”reddot”-palkinnolla

Lukon asennuohje

Tuotetunnus (SKU): A1PRO Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Älylukko Celotron A1 PRO

Älylukko on helppo ja nopea asentaa

Celotron A1 PRO älylukko on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu perinteisten lukkojen etäohjaukseen, sekä kulunvalvontaan. Älylukko kiinnitetään oveen kestävällä 2-puoleisella teipillä tai ruuveilla. Olemassa olevaa lukkoa tai ovea ei siis tarvitse muuttaa lainkaan. Älylukko pysyy turvallisesti paikallaan niin kauan kuin tarvitset sitä, mutta saat sen tarvittaessa myös irti, jos muutat vaikkapa uuteen paikkaan tai vaihdat lukkoasi.

Uudenlainen älylukko

Tämä täysin uudenlainen älylukko tarjoaa laajat käyttömahdollisuudet on helposti säädettävissä mukana tulevilla ja helposti vaihdettavilla adaptereilla. Laite voidaan asentaa useimpiin eurooppalaisiin ovilukkoihin ja käytännössä kaikkiin kotimaisiin lukkoihin, joissa on käsikäyttöinen lukituksen avaus. Laite kalibroi lukon liikeradat täysin automaattisesti jo ensimmäisessä käyttöönotossa.

 

Lukkosi toiminta ei muutu

Celotron älylukko säilyttää lukkosi mekaanisen toiminnan- ja asennuksen täysin ennallaan. Voit siis edelleen käyttää myös avaimiasi. Lukkosi manuaaliseen avaamiseen tarvittava voima ei myöskään kasva, vaan kiitos nerokkaan ”vastuksettoman” konstruktiomme ja leveän vääntökahvan, vanha lukkosi saattaa tuntua jopa aiempaa kevyemmältä avata.

Langaton näppäimistö

Laite voidaan varustaa myös tyylikkäällä, valaistulla hipaisunäppäimistöllä (lisävaruste). Näppäimistössä on huomattavan pitkä paristojen käyttöikä: Mikäli avaat oveasi peräti kymmenen kertaa päivässä, kaksi sisällä olevaa AA-paristoa voivat toimia jopa 300 päivän ajan. Turvattu salasana: Voit antaa täysin väärän tunnusluvun, ennen oikean antamista tai heti sen jälkeen, jotta toimintaasi mahdollisesti tarkkaileva henkilö ei saa oikeaa tunnuslukuasi selville.

 

Turvallinen bluetooth & internet

Celotron A1 PRO älylukko toimii huipputurvallisella, kryptatulla Bluetooth yhteydellä. Lukko on sen ansiosta helppo ja nopea asentaa, eikä se tarvitse toimiakseen kiinteää internet yhteyttä. Mikäli älylukko kuitenkin halutaan kytkeä internet yhteyteen, on sekin mahdollista lisävarusteena myytävällä Bluetooth/Wifi sillalla. Helppokäyttöinen älypuhelinsovellus toimii aina täysin samalla tapaa, käytitpä sitten laitetta sen bluetooth yhteydellä tai etänä, internet yhteyden välityksellä.

 

Vähäinen paristokulutus

Älylukkon paristokesto on yksi alan pisimpiä, ellei jopa pisin. Neljä tavallista AA paristoa mahdollistavat omakotitalossa, päivittäisessä käytössä, jopa yli 300:n päivän toiminta-ajan. Lithium paristoja käytettäessä vielä pidemmän. Käyttöön valittujen paristojen laatu ja lukon tavanomaista suurempi päivittäinen käyttömäärä vaikuttaa arvatenkin hieman lopputulokseen.

 

Etähallinta ja loki

Käyttäjien tietoja, sekä kulkulupia voidaan helposti lisätä, poistaa ja päivittää joko paikallisesti bluetoothin avulla, tai Internet hubilla varustetuissa kokonaisuuksissa vaikka toiselta puolelta maapalloa. Selkeä loki kertoo kuka avasi oven ja koska. Jokaiselle käyttäjälle voidaan ohjelmoida lisäksi oma yksilöllinen koodi näppäimistöön, jolloin myös sen käyttö saadaan yksilöityä.

 

Laadukas ja todella kestävä

Älylukko on testattu ja testataan edelleen aktiivisesti, poikkeuksellisen paljon kuormitusta aiheuttavassa mekaanisessa testissä jossa simuloidaan lukon jatkuvaa käyttöä. Lukon on jo todettu kestävän moitteetta yli: 100000 oven aukaisua. Sama lukko on testipenkissämme siis edelleen ja päivitämme tänne testin tuloksia 6kk välein, tai kun lukko lopulta pettää. Huippukestävä ja nerokas ”vastukseton” konstruktiomme on patentoitu ja sillä on myös maailmanlaajuiset hyväksynnät.

Maahantuojan tuotesivu: Celotron älylukko

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.