Dahua valvontakamerapaketti 4-PoE

Alkaen: 459,00

Dahua valvontakamerapaketti neljällä PoE-kanavalla tukee 4K- ja H.265-koodaustekniikkaa erinomaisella hinta-laatusuhteella.

Dahua valvontakamerapaketti 4-PoE pakettiin sisältyy:

  • Sisäänrakennettu PoE-kytkin (neljä kanavaa)
  • Tallennus kiintolevylle 3,5″ SATA (ei sisälly)
  • Tukee ONVIF-standardia
  • Valvontakameroiden pakkaskestävyys -40°
Tuotetunnus (SKU): NVR4104HS-P-4KS2/L Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Dahua 4-kanavainen PoE Videotallennin (NVR4104HS-P-4KS2 PoE)

Dahua NVR4104HS-P-4KS2 PoE NVR- tallennin enintään neljälle IP-valvontakameralle. Tallennin on suunniteltu helppokäyttöiseksi koti, kesämökki ja yrityskäyttöön.

Helppo käyttöönotto
Tallennin etsii kamerat automaattisesti lähiverkosta, eikä käyttöönotto vaadi tällöin erillistä osaamista tai asennusta. Tallentimen ohjelmisto sisältää suositut ominaisuudet kuten etäkatselun, liiketallennuksen, IVS tallennuksen, automaattisen tallenteiden päällekirjoituksen ja paljon muuta.

Tunnettu ja edullinen
Dahua on yksi maailman suurimpia turvalaitevalmistajia. Dahua tunnetaan hyvästä hinta-laatusuhteesta.

Uusia ominaisuuksia
Dahuan NVR4104HS-P-4KS2 tallentimessa on uusi videon H.265 pakkausmuoto, joka säästää tallennustilaa merkittävästi. Tallentimen uusi H.265 HEVC videopakkausmuoto pudottaa videotiedostojen koon lähes puoleen aikaisemmasta H.264 versiosta. Tämän ansiosta kaistankulutus vähenee. Tällöin kamerat ja tallennin myös kuormittavat verkkoyhteyttä huomattavasti vähemmän kuin aikaisempi versio.

Sisäänrakennettu PoE -virransyöttö
Dahuan NVR4104HS-P-4KS2 tallentimessa on PoE-virransyöttö 4-kanavalle. Tallentimen PoE syöttää virtaa verkkokaapelia pitkin kameralle, samassa kaapelissa kulkee myös data. PoE:n ansiosta valvontakamera tarvitsee toimiakseen vain yhden Ethernet kaapelin.

Älykäs videonhavainnointi (IVS)
Tallennin tukee IP- valvontakameroita, joissa on älykkäitä tallennusominaisuuksia, kuten esim Tripwire (ansalanka), tunkeutumisen havainnointi. Tallennin pystyy myös tallentamaan analyysitietoa, kuten ihmisten laskemista, kasvojentunnistusta ja paljon muuta.
Huomioithan että kyseiset ominaisuudet täytyy löytyä myös tallentimeen liitetystä valvontakamerasta, mikäli ominaisuuksia haluaa käyttää.

Helppokäyttöinen Suomenkielinen etäkatselu
Tallentimen sekä kameroiden ollessa yhdistettynä verkkoon ja internet-yhteyteen, voidaan valvontakameroiden reaaliaikaista videokuvaa ja tallenteita seurata ja hallita etänä. Älylaitteille on ladattavissa ilmainen suomenkielinen etäkatseluohjelmisto. Ohjelmisto ladattavissa iOS ja Android laitteille. Etäseuranta ohjelmisto saatavilla myös Windows ja Mac tietokoneille (SmartPSS).

Dahua SmartPSS
Dahuan suomenkielisellä videonhallintaohjelmistolla hallitset kaikkia Dahuan turvatuotteita.
SmartPSS tarjoaa helpon käytettävyyden sekä lukemattomia hyviä toimintoja. Kuvamateriaalin tarkistus, älykäs haku, älykkäät hälytykset, älykäs seuranta.

Dahuan videonhallintaohjelmisto
Lataa Dahuan videonhallintaohjelmisto

 

Lisätiedot

LISÄKAMERA

EI, 1, 2

KIINTOLEVY

EI, 1TB, 2TB