Etusivu » Verkkokauppa » Yksittäiset hälyttimet » Liiketunnistin sireeni ulkokäyttöön

Liiketunnistin sireeni ulkokäyttöön

24,90

Liiketunnistimella (PIR) varustettu sireeni & hälytin on edullinen ja erittäin helppo ratkaisu moneen eri käyttötarkoitukseen. Liiketunnistin sireeniä voidaan käyttää esimerkiksi autokatoksissa, kesämökeillä, laitumien reunoilla eläinvalvonnassa, rakennustyömailla sekä erinlaisten porttien yhteydessä. Liiketunnistimen tehokas 129db sireeni, aurinkokenno ylläpitolataus sekä IP65 suojaluokitus, yhdessä helposti siirettävyyden kanssa, nerokasta!

Lataus: mukana tulee USB-A piuha joka käy yleisimpiin kännykänlatureihin, laiteen akku ladataan ensin täyteen ja sitten aurinkokenno pidentää käyttöaikaa ettei laitetta tarvitse ladata niin useasti.

Hälytystilat valittavissa seuraavasti:

 1. Yöllä ja päivällä liikkeestä sireeni + vilkkuvalo
 2. Yöllä ja päivällä liikkeestä pelkkä vilkkuvalo
 3. Hämärässä (yötila), liikkeestä sireeni + vilkkuvalo
 4. Hämärässä (yötila), liikkeestä pelkkä vilkkuvalo
 5. Pois päältä
 • Aurinkopaneeli: 5V*80mAh Polysilicon
 • Hälytysledit: 6kpl (punaiset)
 • Materiaali: ABS
 • Latausaika: 6~8 Hours
 • Liiketunnistus: 5-8m
 • Akku: 3.7v*400mAh Polymer
 • Sireenin voimakkuus: 120~130DB
 • Suojaluokitus: IP65 (Pölytiivis, Suojaus joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta)
 • Toimintaika: Liiketunnistus 45sekunttia >300 kertaa
 • Suositeltu asennuskorkeus 2,2 metriä
 • Käyttölämpötila -10°C~50°C
 • Sertifikaatit: FCC CE ROHS

 

 

Useita varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): USIR Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Liiketunnistin (Passiivinen infrapunatunnistin (PIR))

Liiketunnistin (PIR) on elektroninen laite, joka tunnistaa lämpöön perustuvaa liikettä. Liiketunnistimen Infrapunasäteilyn muutokset, jotka johtuvat ihmiskehon tai muun lämmönlähteen liikkeestä aiheuttavat hälytyksen. Toisinsanoen inftrapunaliiketunnistin havaitsee lämpöeroja joiden perusteella liiketunnistus tapahtuu. Samasta syystä esimerkiksi lumisade ja vesisade, ei aiheuta liiketunnistimen aktivoitumista jos liiketunnistin on säädetty oikein.

Liiketunnistimen toimintasäde

Liiketunnistin (PIR) on keksintönä erittäin nerokas ja hyödyllinen erittäin monessa käyttötarkoituksessa. Kun puhutaan ns. perus ”kuluttajakäyttöön” tarkoitetuista liiketunnistimesta, tunnistusmatka on yleensä 5 – 10 metrin paikkeilla. Tästä syystä liiketunnistin ei ole oikea ratkaisu ison piha-alueen valvontaan. Liiketunnistinta (PIR) suositellaankin käytettäväksi erinlaisten kulkureittien, porttien, ovien sekä sisätilojen valvonnassa.

Liiketunnistimen herkkyys

On hyvin yleistä, että vartioidussa kohteessa voi olla esimerkiksi lemmikkieläimiä (kotitaloudet), tällöin liiketunnistin halutaan säätää tarkoituksenmukaisesti niin, etteivät ilmaisimet reagoisi lemmikkeihin. Osassa liiketunnistimissa on erillinen herkkyyden säädin, jota säätämällä tunnistin säädetään vähemmän herkäksi. Toisissa liiketunnistimessa säätö tapahtuu niin että infrapunasäteiden pääsy estetään lattianrajaan erillisellä säätöpalalla tai itsetehtynä vaikkapa teipillä. Näin ollen lattian rajaan saadaan 1–1,5 metrin korkuinen ”tyhjän” valvomaton alue, jolloin lemmikit voivat liikkua vapaasti huoneistossa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.