Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerat » Reolink Go Plus akkukäyttöinen 4MP 4G-valvontakamera + 64GB Muistikortti kaupanpäälle

Reolink Go Plus akkukäyttöinen 4MP 4G-valvontakamera + 64GB Muistikortti kaupanpäälle

249,00

Reolink Go Plus akkukäyttöinen 4MP 4G-älykamera on uusi, edistyneempi versio suursuosikki Go:sta. Go Plus on 4G:llä ja litium-akulla täysin langaton ja sen videokuvan tarkkuus on peräti 4MP (2560 x 1440). Go Plussan liiketunnistus sisältää henkilöt ja ajoneuvot tunnistavan toiminnon. Kamera osaa siten tunnistaa liikehälytyksen aiheuttaneen kohteen ja toimia sen mukaisesti.

Kaupanpäälle kameraan sopiva 64GB muistikortti!

Reolink Go Plus akkukäyttöinen 4M, katso tarkemmat tiedot.

Tuotetunnus (SKU): 90768 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valvontakamera Reolink Go Plus akkukäyttöinen 4MP 4G-älykamera

Reolink Go Plus akkukäyttöinen 4MP 4G-älykamera. Go Plus on uusi, edistyneempi versio suursuosikki Go:sta. Go Plus on myös 4G:llä ja litium-akulla täysin langaton ja sen videokuvan tarkkuus on peräti 4MP. Go Plussan liiketunnistus sisältää henkilöt ja ajoneuvot tunnistavan älyn. Lisäksi kamera tukee Time Lapse -toimintoa, eli ajastettua kuvausta. Kamera ottaa kuvan halutuin väliajoin, esimerkiksi kerran minuutissa, ja muodostaa kuvista videon.

Täysin langattomana Reolink Go Plus 4G on siirrettävissä mihin tahansa ja kestää sääolosuhteita ulkokäytössä ympäri vuoden. Kamera toimii 4G ja 3G-verkoissa ja sen suoraa videokuvaa sekä tallenteita voi katsella mobiililaitteelta tai tietokoneelta koska tahansa. Ihanteellinen valvontakamera, joka ei tarvitse johtoja tai langatonta WiFi-verkkoa.

Valvontakameran tallennus

Reolink Go Plus valvontakamerassa tallennus tapahtuu kameraan asennettavaan max 128GB microSD-muistikorttiin (hankittava erikseen). Liiketunnistuksesta syntyvä tallennus jää muistikortille ja on helposti katsottavissa. Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Kameran akku ladataan vesitiiviisti suojatusta microUSB-liittimestä millä tahansa 5V auto- tai verkkolaturilla tai Reolink Solar Panel aurinkopaneelilla. Akussa itsessäänkin on microUSB-liitin eikä se siten tarvitse omaa laturia. Kameraa voi myös käyttää latausjohto liitettynä.

Tekniset ominaisuudet:
Kuvan tarkkuus: 4 MP (2560×1440 pikseliä)
Näkökenttä: 95° vaakasuoraan, 52° pystysuoraan
Yhteys: 4G verkko
Tallennus: Havaittu liike tallentuu muistikortille
Liiketunnistimen toimintakenttä: 120° (vaakasuora)
Liiketunnistimen toimintaetäisyys: Enintään 10 metriä
Muistikortti: 128 GB tai pienempi
Akku: 7800 mAh
Akun kesto: Riippuu käytön määrästä ja ulkolämpötilasta, ohjeellisesti viikosta yli kuukauteen.
Zoom: 16x digitaalinen suurennus
Kaksisuuntainen audio: Integroitu mikrofoni ja kaiutin
Ympärivuotinen ulkokäyttö: Kyllä, IP65 luokitus
Toimintalämpötilat: -20°…+55°
Kiinnitys: Ruuveilla tai hihnalla
Hälytykset: Sähköposti, push-ilmoitukset puhelimeen ja muokattavat äänihälytykset kameran kaiuttimesta
Videon koodaus: H.265

Pakkaussisältö:
Valvontakamera Reolink Go Plus
Kamerajalusta ja asennussapluuna
Kiinnitysruuvit
Nollaustyökalu
Ladattava Li-ion-akku, 7800 mAh
Suojakuori, maastonvärinen
microUSB-kaapeli (virtalähdettä ei toimiteta mukana)
Pikaopas
Ikkunatarra (alueella videovalvonta)

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki
Turvaukolla maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole ollenkaan saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme erottua muista on vahva tekninen osaaminen sekä neuvominen, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Tuotteiden maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.