Etusivu » Verkkokauppa » NVR Tallentimet » Reolink RLN16-410(v2)-4T NVR 4K UltraHD PoE tallennin

Reolink RLN16-410(v2)-4T NVR 4K UltraHD PoE tallennin

369,00

Reolink RLN16-410 (versio 2) on 16-kanavainen PoE tallennin 4TB kovalevyllä. Ultra HD ja AI-kameroiden kanssa yhteensopiva NVR tallennin 16 kameralle. Kaikkien live-kuvaa voi katsoa samanaikaisesti ja myös kaikkien 16 kameran kuvaa voi tallentaa yhtä aikaa.

Myyntipakkauksen sisältö:

  • Tallennin
  • verkkovirta-adapteri
  • HDMI-kaapeli
  • USB-hiiri
  • 1-metrin Ethernet-verkkokaapeli
  • pika-asennusopas (englanniksi)

Katso tarkemmat tiedot maahantuoja sivulta

Tuotetunnus (SKU): 90802 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Reolink RLN16-410(v2)-4T NVR 4K UltraHD PoE tallennin

Reolink RLN16-410 tallentimella voit katsoa samanaikaisesti ja myös kaikkien 16 kameran kuvaa voi tallentaa yhtä aikaa. Näyttöön liitettynä (HDMI ja VGA) live-kuvan ja videoiden katsominen sujuu helposti. Jatkuva tallennus on mahdollinen mutta levytilaa säästyy merkittävästi asettamalla kamerat tallentamaan liiketunnistuksesta. Tallentimeen on etäältä helppoa olla yhteydessä, jopa 4G-reitittimen avulla. Mitään monimutkaisia palomuuri- ja verkkoasetuksia ei tarvitse tehdä eikä kameroiden tarvitse olla kaapelilla yhdistettyinä tallentimeen. Tallennin löytää skannaustoiminnolla kaikki samassa verkossa olevat langalliset ja langattomat kamerat.

PoE

RLN16-410 on yhteensopiva kaikkien Reolink-kameroiden kanssa, akkukäyttöisiä kameroita lukuunottamatta. Kaikista Ethernet-porteista on PoE (802.3af/at) virransyöttö. Yhdestä portista tulee enintään 25W ja kokonaistehobudjetti on 120W.

Tallennus

RLN16-410 -tallentimessa on vakiona 4TB 3.5 tuuman SATA kovalevy. Lisäksi kotelon sisällä on paikka toiselle kovalevylle. Kunkin kovalevyn suurin tuettu kapasiteetti on 6TB.

Käyttöönotto on erittäin helppo. Pika-asennuksen jälkeen tallennin etsii automaattisesti kamerat, asettaa niille kanavat (1-8), näyttää videokuvan ja aloittaa tallentamisen. Tarvittaessa kameroiden käyttäjätunnukset ja salasanat pitää käydä asettamassa IP-Channel valikoista. Valikoista muokataan muutkin asetukset, kuten tallennukseen, liiketunnistukseen liittyvät yksityiskohdat. Reolink Appiin ja Clientiin tallentimen ja siihen yhdistetyt kamerat saa helposti lisättyä kotelon päällä olevasta QR-koodista tai UID-numerosta.

Tuetut verkkoprotokollat

HTTP, TCP/IP, UDP, DHCP, P2P, UPNP, RTSP, SMTP, SSL/TLS, DNS, DDNS, NTP, FTP. Tuetut videopakkausstandardit: H.264 ja H.265.

Laitteen mitat

Korkeus 45mm, leveys 330mm, syvyys 260mm ja paino 2,1 kg.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.