Etusivu » Verkkokauppa » Älykotituotteet » Älypistorasiat » SmartLife Älypistorasia 3KPL

SmartLife Älypistorasia 3KPL

34,90

SmartLife älypistorasialla voit kytkeä virran mihin tahansa virtapistokkeella varustettuun laitteeseen (esim. valo, radio, tuuletin, vedenkeitin, lämpöhuopa) helposti älypuhelimesta etäyhteydellä kun älypistorasia on liitetty esim. kodin langattomaan WiFi-verkkoon.

• Helppo yhdistää suoraan Wi-Fi-verkkoon – erillistä keskitintä ei tarvita
• Tilaa säästävä muotoilu ei peitä viereisiä kytkimiä tai pistorasioita
• Määritä Nedis® SmartLife -sovelluksella ajastin- tai ajastustoiminto automaattista virrankytkentää tai -katkaisua varten
• Voidaan käynnistää ja sammuttaa manuaalisesti
• Sopii kaikille laitteille, joiden teho on enintään 3 680 wattia, kuten kulutuselektroniikalle, pesukoneille ja kuivausrummuille
• Tukee ääniohjausta Amazon Alexan, Google Homen ja Sirin kautta
• Voidaan käyttää erillisenä tuotteena tai yhdistää helposti muihin Nedis® SmartLife -tuotteisiin

SmartLife Älypistorasia, katso maahantuojan sivuita tarkat tiedot

Pakkauksessa olevien tuotteiden määrä 3KPL

Useita varastossa

Tuotetunnus (SKU): WIFIP131FWT3 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

SmartLife Älypistorasia

SmartLife älypistorasialla Voit kytkeä virran mihin tahansa virtapistokkeella varustettuun laitteeseen (esim. valo, radio, tuuletin, vedenkeitin, lämpöhuopa) helposti älypuhelimesta missä tahansa tai Google Home- tai Amazon Alexa -laitteen äänikomennolla.
Sen lisäksi, että voit ohjata laitetta reaaliaikaisesti, voit määrittää ajastusasetuksen, jolla voit ottaa laitteen käyttöön tai poistaa sen käytöstä haluaminasi aikoina tai auringonnousun tai -laskun perusteella. Voit käyttää ominaisuutta ollessasi kotona tai luodaksesi vaikutelman, että olet kotona ja hämätä näin murtovarkaita.
Yhdistämällä useita älypistokkeita tai muita Nedis SmartLife -valikoiman tuotteita voit luoda älytiloja, jotka voit aktivoida kerralla. Voit myös määrittää automaatioita, jotka käynnistyvät kameran, painikkeen, liiketunnistimen tai savuilmaisimen avulla.

Ajastin- ja ajastustoiminnot

Ajastintoiminnon ansiosta laitteet sammuvat automaattisesti tai ne voidaan määrittää käynnistymään ja sammumaan viikoittain aina samaan aikaan. Tämä säästää aikaa ja etenkin paljon sähköä, koska laitteesi toimivat vain silloin, kun tarvitset niitä. Nedis SmartLife -sovelluksella voit luoda ajastuksia helposti käytettäväksi silloin, kun et ole kotona tai kun olet lomalla. Voit sytyttää valaisimen tai television ja luoda vaikutelman, että olet kotona ja estää näin murtovarkaudet.

Ääniohjaus

Amazon Alexan, Google Assistantin tai Sirin avulla voit ohjata liitettyjä laitteita ja käynnistää television tai valaisimen nousematta mukavalta sohvalta.

Helppo asentaa

Sinun ei tarvitse olla tekniikkanero eikä sähköasentaja, että voit ohjata ja automatisoida kodin sähkölaitteita. Tarvitset vain älypistokkeen ja Wi-Fi-reitittimen. Intuitiivisen sovelluksemme avulla voit kytkeä ja katkaista koneiden virran etätoiminnolla ja automaattisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.