Etusivu » Verkkokauppa » 4G/WiFi/LAN » WiFi-vahvistimet ja 4G-reitittimet » Suunnattava Teho WiFi-vahvistin ulkokäyttöön (2,4GHz)
Ale!

Suunnattava Teho WiFi-vahvistin ulkokäyttöön (2,4GHz)

79,00

Erittäin tehokas suunnattava WiFi vahvistin ulkokäyttöön. Voit suunnata langattoman WiFi-verkon esimerkiksi kaukana olevaa rakennusta kohti jossa tarvitaan langatonta WiFi-yhteyttä. WiFi-yhteyden kantomatka suunnattuna jopa 300 metriä. Huom. välissä olevat esteet vaikuttavat WiFi-verkon kantomatkaan.

 • Helppo ja nopea asennus
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Sisäänrakennettu antenni
 • Ethernet-liitäntä (2X 10/100)
 • Langaton WIFI-standardi (2.4GHz)
 • Sisältää verkkomuuntajan

 

Useita varastossa

Tuotetunnus (SKU): CF-E314N Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

WiFi vahvistin CF-E314N

WiFi vahvistin CF-E314N on erittäin tehokas suunnattava WiFi – WLAN vahvistin ulko- tai sisäkäyttöön. Suuritehoinen, vedenpitävä WiFi laajenin sisäisellä antenilla. Vahvistin on erinomainen ratkaisu kun esimerkiksi WiFi verkko pitää saada suunnattua ulkorakennukseen tai kaukana olevalle WiFI laitteelle, esim. valvontakameralle.

Miten asennan WiFi vahvistimen?

1. WiFi vahvistin kytketään kiinni sähkörasiaan sekä liitetään RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti kodin tai yrityksen reitittimeen & modeemiin, josta internet-yhteys normaalisti saadaan.

2. Etsi modeemin pohjasta tai kyljestä tarraa, jossa lukee langattoman verkon (SSID) tunnus ja salasana. Ota niistä kuva esimerkiksi puhelimella tai kirjoita ne paperille. WiFi vahvistin liitetään useimmiten langattomasti 4G-reitittimeen, jolloin tarvitset langattoman verkon tunnusta ja salasanaa asennusvaiheessa.

3. Liity ensiksi WiFi vahvistimen langattomaan verkkoon esimerkiksi älypuhelimella. WiFi vahvistimen asetuksista valitaan verkko, jota halutaan vahvistaa. WiFi -verkkojen listasta valitse oma verkkosi tunnus (esim. Koti-A945L), voit tarkistaa tämän myös modeemin tarrasta kohdasta SSID. Valitse verkko, jonka jälkeen voit syöttää verkon salasanan. Salasana löytyy yleensä kohdasta ”WIFI KEY”.

4. Onnistuneen liittämisen jälkeen ja jos yhdistit WiFi vahvistimen langattomasti reitittimeen, sijoita WiFi vahvistin paikkaan, jossa reitittimen & modeemin WiFi verkon vahvuus on vielä hyvä jotta langaton yhteys WiFi vahvistimen ja alkuperäisen reitittimen & modeemin välillä pysyy myös hyvänä.

5. Tämän jälkeen voit liittää laitteita WiFi vahvistimen luomaan langattomaan verkkoon. Etsi laitteesi verkkoasetukset ja valitse yhteystavaksi WiFi. Valitse oma WiFi vahvistimen verkkotunnus ja kirjoita sen jälkeen sen salasana. Tämän jälkeen laitteet ovat yhteydessä internetiin WiFi vahvistimen kautta.

WiFi vahvistin on helppo, nopea ja edullinen tapa parantaa langattoman verkon kuuluvuutta. Lisää tietoa langattoman verkon toimivuudesta: Wikipedia WLAN

 

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki

Turvaukon maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme on erottua muista vahvalla teknisellä osaamisella ja neuvomisella, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella uuden laitteen käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.

 

MalliCF-E314N V2
LAN-porttien määrä1
VäriValkoinen
MateriaaliABS-muovi
TyyppiLangaton
AntennitSisäänrakennettu antenni
StandardiIEEE802.11b/g/n;
Käyttölämpötila-40°C~+55°C
WiFi-standardiLangaton WIFI-standardi (2.4GHz)
Liitäntä2x Ethernet-liitäntä (10/100)
PainikkeetReset
Mitat26x8x5cm
KiinnitysSeinäasennus, Pylväsasennus
SuojaluokitusIP66 suojausluokitus, soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
KäyttöjännitePoE-adapteri, verkkovirta 220V-240V EU
Takuu12 kk

Pakkauksen sisältö:

 • Kiinnitysruuvit
 • Suunnattava WiFi-vahvistin
 • PoE-adapteri (ulkoasennuksessa huomioitava, virtalähde tulee suojata huolellisesti sateelta / kosteudelta)
 • Ohjeet
 • Pylväskiinnitys kiristimet