Etusivu » Verkkokauppa » 4G/WiFi/LAN » WiFi-vahvistimet ja 4G-reitittimet » WiFi-reititin CF-WR619AC sisäkäyttöön (2,4GHZ + 5GHz)

WiFi-reititin CF-WR619AC sisäkäyttöön (2,4GHZ + 5GHz)

54,90

WiFi-reititin CF-WR619AC on edullinen ja helposti käyttöön otettava WiFi-reititin sisäkäyttöön. Jos nykyinen 4G-reititin ei tue 5G WiFi-verkkoa tai WiFi-signaali on heikko, voi tämä WiFi-reititin olla ratkaisu ongelmaan. Langattoman verkon kantomatka n. 50 metriin asti.

  • Helppo ja nopea asennus
  • Soveltuu sisäkäyttöön
  • Tuki jopa 50 yhtäaikaiselle laitteelle (tietokoneet, älypuhelimet yms.)
  • Ethernet-liitäntä WAN sisäänmeno 1X (10/100/1000 Mbit/s)
  • Ethernet-liitäntä LAN ulostulo 3X (10/100/1000 Mbit/s)
  • Langaton WIFI-standardi (2,4GHZ + 5GHz)

Useita varastossa

Tuotetunnus (SKU): WR619AC Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

WiFi-tukiasema CF-WR619AC

WiFi-reititimen avulla luot helposti langattoman WiFi-verkon tai yhdistät laitteet, esimerkiksi tietokoneen RJ45-verkkokaapelilla kotona tai toimistossa.

WiFi-reitittimessä on otettu huomioon WiFi-verkon nopeus (2.4GHz: 300 Mbit/s | 5.8GHz: 867Mbit/s) ja kantama sekä turvallisuus (WPA2-PSK). WiFi-reitittimen asentaminen on helppoa. Se vaatii vain reitittimen liittämisen seinäpistorasiaan ja internet-yhteyden liittämisen internet-päätelaitteesta, esim. 4G-reittimestä WiFi-reitittimeen.

Mikäli WiFi-reititimen asennuksessa tulee mutkia matkaan, Turvaukolla tarjoamme asiakkaillemme tuotteisiimme maksuttoman ensiasennustuen puhelimitse, sähköpostilla ja hankalissa tapauksissa olemme auttaneet asiakkaitamme myös TeamViewer etäyhteyden avulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.