Etusivu » Verkkokauppa » Sähköinen ajopäiväkirja » Sähköinen ajopäiväkirja + FMP100 GPS-paikannin

Sähköinen ajopäiväkirja + FMP100 GPS-paikannin

Alkaen: 64,90

Sähköisellä ajopäiväkirjalla tehostat liiketoimintaa

Sähköisellä ajopäiväkirjalla säästät huomattavasti aikaa eikä ajettuja matkoja jää merkkaamatta kiireen tai unohduksen takia. Sähköisen ajopäiväkirjan ansiosta saat tiedot ajetuista kilometristä aina reaaliajassa, josta se on myös helposti tulostettavissa sähköiseen muotoon, esimerkiksi pdf- ja excel asiakirjaksi. Sähköisen ajopäiväkirjakirjan etuna on myös se, että ajetut kilometrit on hetkessä valmiina liitettäväksi kirjanpitoon.

FMP100 GPS-paikannin +

3KK (9,90€/KK), 6KK (9,50€/KK), 12KK (8,90€/KK)

Tuotetunnus (SKU): FMP100 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Sähköinen ajopäiväkirja

Sähköisen ajopäiväkirjan ohjelmistoksi valitsimme mielestämme parhaan: Wialon – alusta GPS-seurannalle ja IoT:lle. Olemme testanneet sähköisen ajopäiväkirjan toimintaa kahdella keskisuurella yrityksellä 2019 lähtien ja olemme olleet tyytyväisiä. Tästä kertoo maailmanlaajuisesti myös se että ohjemistoon on liitetty yli kolme miljoonaa ajoneuvopaikanninta ympäri maailmaa.

Sähköisen ajopäiväkirjassa on Suomenkielinen ohjelmisto mobiililaitteille kuten älypuhelimelle. Järjestelmää voidaan käyttää myös tietokoneella suoraan selaipohjaisesti ilman erikseen asennattavia ohjemistoja.

Sähköisen ajopäiväkirjan käyttölisenssi

Peruskäyttölisensiin kuuluu: Online-ajoneuvojen seuranta:

Ajopäiväkirja

Online-ajoneuvojen seuranta on paras ratkaisu kaluston tuottavuuden parantamiseen sekä automaattiseen raportointiin.

Sähköinen raportointi:

  • Sähköisen raportoinnin ansiosta saat hetkessä ajetut kilometrit eroteltuna kirjapitoa varten. Kilometrit voidaan viedä esim. PDF, Excel, HTML, XML, CSV tiedostoksi.

Sähköisen ajopäiväkirja

Kustannusten optimointia:

  • Yksikön sijainti ja liike maamerkkihistoria ja ohjaus;
  • Tiettyjen yksikköparametrien, kuten liikenopeuden, polttoainetason, lämpötilan jne., seuranta;
  • Yksiköiden (komennon suorittaminen, automaattisten töiden suoritus) ja liikkuvan työvoiman hallinta (tekstiviestintä, puhelut, toimeksiannot ja tilausten hallinta);
  • Yksikön toimintaa koskevat ilmoitukset;
  • Yksikön reitin suorituskyvyn valvonta;
  • Yksikkötietojen analysointi ja tulkinta raporttien (taulukot ja kaaviot) ja paljon muuta.

Lue lisää ominaisuuksista

Ohjemiston tarjotessa raitkaisuja myös: Polttoaineen ohjaus, Reitin optimointi, Työvoiman hallinta, Anturin tietojen lukeminen, Geoaidan ohjaus, Kuljettajan käyttäytymisen seuranta sekä Videotelematiikkaratkaisuihin. Näistä teemme tapeen mukaan asiakkaille räätälöitynä kokonaisuuksia. Kysy tarjous, mikä normaali Online-ajoneuvojen seurannan lisäksi tarvitsette muita yllämainituja ominaisuuksia järjestelmältä.

Ajoneuvoon asennettava paikannin

GPS-paikannin FMP100 on Plug and Play -seurantalaite, jossa on GNSS-, GSM- ja Bluetooth-liitännät sekä tupakansytyttimen virtaliitäntä helppoa asennusta varten. Se on ihanteellinen kevyiden ajoneuvojen seurantaan sovelluksissa, kuten kuriiripalvelussa, autonvuokrauksessa ja leasingissa, vakuutustelematiikassa ja monissa muissa sovelluksissa, joissa yksinkertainen integrointi on välttämätöntä. Bluetooth 4.0 LE mahdollistaa tämän pienen laitteen kehittyneen seurannan ominaisuudet: eri datan lukeminen Bluetooth Low Energy -antureista, handsfree-kuulokkeiden käyttö, laiteohjelmisto- ja konfiguraatiopäivitys.

Katso valmistajan tarkemmat tiedot paikantimesta

Testaamme toistuvasti Teltonikan laitteita mitä erinlaisissa projekteissa, samalla kun etsimme asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja sähköisestä ajopäiväkirja- ja kalustonhallintaratkaisuihin. Teltonikan tuotteiden tinkimätön laatu- ja toimintavarmuus on johtanut meidät päätökseen että tarjoamme vain ja ainoastaan Teltonikan tarjoamat paikannus laiteratkaisut osana palveluamme.

Tutustu Teltonikan tarjoamiin laiteratkaisuihin

Laitamme GPS-paikantimen ja sähköisen ajopäiväkirjan käyttäjätilin valmiiksi, sinulle jää ainostaa laitteiston kiinnitys ajoneuvoon ja sähköinen ajopäiväkirja on käyttövalmis. Ei erillisiä laskutuslisiä tai aloitusmaksuja.

 

Lisätiedot

Sähköisen ajopäiväkirjan käyttölisenssi

EI, 3KK, 6KK, 12KK

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.