Sähköinen ajopäiväkirja

Sähköinen ajopäiväkirja saadaan kun yhdistetään ohjelmisto sekä GPS-paikannin, joka tallentaa ja seuraa ajoneuvon ajoa. Paikannin tallentaa tietoja, kuten ajoaika, nopeus, matka ja paikka. Paikannin kytketään ajoneuvon sähköjärjestelmään ja se toimii GPS-paikannuksen avulla. Paikannin puolestaan lähettää kerätyt tiedot ohjelmistoon internet-yhteyden avulla. Paikantimessa oleva SIM-kortti – laitenetti sisältyy kuukausimaksuun joten sitä ei tarvitse hankkia enää erikseen.

Sähköinen ajopäiväkirja on hyödyllinen apuväline ajoneuvon kuljettajalle, sillä se auttaa seuraamaan ajoneuvon liikkeitä. Se tarjoaa luotettavaa tietoa matka-ajasta ja ajetun matkan pituudesta, jotka ovat yleensä tarpeen esimerkiksi palkanlaskennassa tai ajo-oikeuden määräytymisessä. Sähköinen ajopäiväkirja voi myös tarjota lisäksi tietoa ajoneuvon kulutuksesta ja polttoaineenkulutuksesta, jotka ovat hyödyllisiä esimerkiksi yrityksen kustannusten seurannassa tai ajoneuvon ylläpidossa.

Sähköisellä ajopäiväkirjalla parannat yrityksen ajoneuvojen turvallisuutta sekä säästät huomattavasti aikaa, eikä ajettuja matkoja jää merkkaamatta kiireen tai unohduksen takia. Sähköisen ajopäiväkirjakirjan etuna on myös se, että ajetut kilometrit on hetkessä valmiina liitettäväksi kirjanpitoon.

4 tuotetta