Nivian valvontakamerapaketit

Huippuedulliset ja täysin käyttövalmiit 4–8:n kameran valvontakamerapaketit.

Nivian valvontakamerapaketit on varustettu 3MP valvontakameroilla, jossa on asennuksilla todettu olevan erittäin hyvä ja selkeä kuvanlaatu. Myös tallennuksen kuvanlaatu oli kiitettävä.

Valvontakamerat sopivat sellaisenaan sisä- ja ulkokäyttöön. Nivian valvontakamerapaketeissa yhdistyy FULLHD laitteistoja parempi kuvanlaatu sekä uusinta langatonta tekniikkaa, jossa valvontakamerat toimivat samalla langattoman WiFi-verkon vahvistimina.

Järjestelmän valvontakamerat kykenevät keskustelemaan keskenään ja toimivat näin ns. jatkoreitittiminä muille saman järjestelmän kameroille. Nivian valvontakamerapaketti mahdollistaa kameroiden asentamisen sellaisiin paikkoihin, mihin useimmat kilpaileva valvontakamerapaketit eivät pysty.

Nivian valvontakamerapaketin käyttöönotto on erittäin helppo, käytännössä laitteistoon liitetään vaan sähköt ja valvontakamerapaketti on käyttövalmis. Mukana tulevat valvontakamerat linkittyvät automaattisesti valvontajärjestelmään. Jotta valvontakamerapakettia voidaan käyttää etänä mobiilisovelluksen avulla, järjestelmä pitää liittää internet-yhteyteen, esim. 4G-reittimeen, joka onnistuu joka RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti WiFi-yhteydellä.

Ulkoinen näyttö (älytelevisio / monitori) kannattaa varata asennuksen ajaksi, jotta tarvittavat lisäasetukset, kuten ihmismuodon erillinen tunnistus saadaan asetettua päälle normaalin liiketunnistuksen lisäksi.

3 tuotetta