Valvontakamerat

Valvontakamerat ulos tai sisäkäyttöön. Valvontakamerat ovat hyödyllisiä monessa eri tilanteessa. Ne voivat auttaa selvittämään tapahtumia, jos esimerkiksi tapahtuu varkaus tai onnettomuus. Ne voivat myös auttaa valvomaan lapsia tai ikäihmisiä, tarjoten lisäturvallisuutta esimerkiksi asuinalueella tai julkisessa paikassa.

Valvontakamerat voivat tallentaa videota tai kuvaa, niiden avulla voidaan parantaa turvallisuutta ja estää rikoksia. Valvontakamerat voivat olla pienikokoisia ja näkymättömiä tai ne voivat olla selkeästi näkyviä ja toimia ennaltaehkäisevästi. Valvontakameroiden lisäksi kameravalvonnasta kannattaa ilmoittaa alueella tallentava videovalvonta kylteillä.

Valvontakameroiden erikoisliikkeenä  tarjoamme asiakkaillemme ammattitaidolla valvontakameraratkaisuja sekä teknistä tukea. Lähtökohtana meillä on että jokainen meiltä ostettu valvontakamera tulee oikein asennettuna käyttöön. Suosittelemme olemaan meihin yhteydessä, osaamme kertoa mitä pitää ottaa huomioon jotta kameravalvonnasta tulee toimiva.

53 tuotetta