NVR Tallentimet

NVR tallennin eli ”Network Video Recorder” on laite, joka tallentaa ja toistaa verkkoon liitettyjen valvontakameroiden videokuvaa. NVR-tallennin tallentaa videokuvan tiedostona, joten sitä on helppo tarkastella ja jakaa esimerkiksi lisäksi myös verkon kautta. NVR-tallennin on yleensä yhteydessä valvontakameroihin ja sen avulla tallennetaan valvontakameroiden kuvaa reaaliaikaisesti.

NVR tallentimien avulla voidaan tarkastella valvontakameroiden videokuvaa useilla eri tavoilla. Ne voivat tallentaa videokuvaa tietyn ajanjakson ajan tai ne voivat tallentaa videokuvan tapahtumaperusteisesti, esimerkiksi liiketunnistimen tai ääniripustimen avulla. Ne voivat myös tarjota älykkäitä toimintoja, kuten esimerkiksi kasvojen tunnistuksen.

NVR tallentimien avulla voidaan parantaa valvontajärjestelmien tehokkuutta ja turvallisuutta, ja ne tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet videon tallentamiseen ja tarkasteluun. Ne ovatkin yleisiä valinta niin yksityisissä kuin julkisissakin paikoissa, joissa tarvitaan luotettavaa ja tehokasta kameravalvontaa.

NVR tallennin VS Muistikortit – Kustannus. Jos kolmeen valvontakameraan ostetaan (3x128GB) muistikortit tallennuksia varten, se on hinnallisesti yhteensä n. 75 € (24,90 €/kortti) ja muistikortit kestävät vuoden – pari. Varsinkin pidemmällä aikavälillä tai useamman kameran ollessa käytössä tallennin on pidemmän päälle kustannustehokkaampi ja teknisesti vikavarmempi ratkaisu.

6 tuotetta