Etusivu » Verkkokauppa » 4G/WiFi/LAN » WiFi-vahvistimet ja 4G-reitittimet » WiFi-vahvistin ulkokäyttöön (2.4GHz)
Ale!

WiFi-vahvistin ulkokäyttöön (2.4GHz)

59,00

Tehokas WiFi vahvistin ulkokäyttöön. Voit laajentaa olemassa olevaa langatonta verkkoympäristöä vaivattomasti sisällä tai ulkona. WiFi-vahvistin soveltuu kotiin tai työpaikalle laajentamaan WiFi-verkkoa älypuhelimia, tietokoneita ja muita WiFi-laitteita varten. Vahvistimella laajennat tehokkaasti langattoman verkon kuuluvuutta jopa 100 metriin asti (testattu useammassa asennuskohteessa ja hyväksi todettu).

Esimerkkinä, langattoman valvontakameran asennus isolle piha-alueelle onnistuu helposti tällä WiFi-laajentimella. WiFi vahvistin on helpoin tapa parantaa ja lisätä WiFi -verkon kantomatkaa sisällä tai ulkotiloissa.

 • Helppo ja nopea asennus
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Tuki jopa 50 yhtäaikaiselle laitteelle (tietokoneet, älypuhelimet yms.)
 • Ethernet-liitäntä (2X 10/100)
 • Langaton WIFI-standardi (2.4GHz)
 • Sisältää virtalähteen

 

Useita varastossa

Tuotetunnus (SKU): EW71 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

WiFi-vahvistin EW71

WiFi-vahvistin EW71 on tehokas ympärisäteilevä WiFi – WLAN vahvistin ulko- tai sisäkäyttöön. Suuritehoinen, vedenpitävä WiFi-laajenin ulkoisilla antenneilla. Vahvistin erinomainen ratkaisu kun isolle alueelle tarvitaan toimiva WiFi-verkko. Olemme asentaneet vahvistinta lukuisiin käyttötarkoituksiin, saat kauttamme lisätietoa asennukseen ja käyttökohteisiin liittyvissä kysymyksissä.

WiFi-verkon kantaman testi

WiFi-vahvistin oli yhdistettynä 4G-reittimeen kaapelilla jonka asennuspaikka oli rakennuksen sisällä. Testasimme WiFi-verkon toimintaa yhdessä OnePlus 8 Pro älypuhelimella kanssa. WiFi-vahvistimen ja puhelimen välillä WiFi-yhteys toimi langattomasti 100 metriin asti, välissä oli yksi näyteikkuna.

Langaton verkko (WLAN/WiFi)

Langaton verkko, jota usein kutsutaan ”wifiksi” on helppo tapa yhdistää esim. tietokone, tabletti tai valvontakamera internetiin ilman johtoa. Useimmiten Langaton verkko löytyy valmiiksi lähes jokaisesta kodin tai yrityksen reitittimestä & modeemista joka ottaa yhteyden internettiin. Langattoman verkon suurin etu on langattomuus, eli johtoja ja kaapeleita ei yhteyden muodostamiseen tarvita. Langattoman verkon kuuluvuus on useimmiten ongelmana johon WiFi-vahvistin on helppo ja edullinen ratkaisu.

WiFi-vahvistimen asennus

 1. WiFi-vahvistin kytketään kiinni sähkörasiaan sekä liitetään RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti kodin tai yrityksen reitittimeen & modeemiin, josta internet-yhteys normaalisti saadaan.
 2. Etsi modeemin pohjasta tai kyljestä tarraa, jossa lukee langattoman verkon (SSID) tunnus ja salasana. Ota niistä kuva esimerkiksi puhelimella tai kirjoita ne paperille. WiFi-vahvistin liitetään useimmiten langattomasti 4G-reitittimeen, jolloin tarvitset langattoman verkon tunnusta ja salasanaa asennusvaiheessa.
 3. Liity ensiksi WiFi-vahvistimen langattomaan verkkoon esimerkiksi älypuhelimella. WiFi-vahvistimen asetuksista valitaan verkko, jota halutaan vahvistaa. WiFi -verkkojen listasta valitse oma verkkosi tunnus (esim. Koti-A945L), voit tarkistaa tämän myös modeemin tarrasta kohdasta SSID. Valitse verkko, jonka jälkeen voit syöttää verkon salasanan. Salasana löytyy yleensä kohdasta ”WIFI KEY”.
 4. Onnistuneen liittämisen jälkeen ja jos yhdistit WiFi-vahvistimen langattomasti reitittimeen, sijoita WiFi-vahvistin paikkaan, jossa reitittimen & modeemin WiFi-verkon vahvuus on vielä hyvä jotta langaton yhteys WiFi-vahvistimen ja alkuperäisen reitittimen & modeemin välillä pysyy myös hyvänä.
 5. Tämän jälkeen voit liittää laitteita WiFi-vahvistimen luomaan langattomaan verkkoon. Etsi laitteesi verkkoasetukset ja valitse yhteystavaksi WiFi. Valitse oma WiFi-vahvistimen verkkotunnus ja kirjoita sen jälkeen sen salasana. Tämän jälkeen laitteet ovat yhteydessä internetiin WiFi-vahvistimen kautta.

WiFi-vahvistin on helppo, nopea ja edullinen tapa parantaa langattoman verkon kuuluvuutta. Lisää tietoa langattoman verkon toimivuudesta: Turvaukon artikkeli WiFi-vahvistimista ja WiFi-verkoista.

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki

Turvaukolla maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole ollenkaan saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme erottua muista on vahva tekninen osaaminen sekä neuvominen, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Tuotteiden maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

MalliCF-EW71 V2
LAN-porttien määrä1
VäriValkoinen
MateriaaliABS-muovi
TyyppiLangaton
Antennit2 x 5dBi ulkoista antennia
StandardiIEEE802.11b/g/n;
Käyttölämpötila-10°C~+55°C (ei ole tullut palautetta etteikö toimisi Suomessa talvella)
WiFi-standardiLangaton WIFI-standardi (2.4GHz)
Liitäntä2x Ethernet-liitäntä (10/100)
PainikkeetReset
Mitat35,3×8,5×4,4 cm
KiinnitysSeinäasennus, Pylväsasennus
SuojaluokitusIP66 suojausluokitus, soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
KäyttöjännitePoE-adapteri, verkkovirta 220V-240V EU
Takuu12 kk

Pakkauksen sisältö:

 • Kiinnitysruuvit
 • WiFi-vahvistin, IP66 suojattu (pölytiivis ja vesisuihkulta suojattu)
 • Virtalähde & PoE-adapteri 240V (ulkoasennuksessa huomioitava, virtalähde tulee suojata huolellisesti sateelta / kosteudelta)
 • Pylväskiinnitys kiristimet
 • Suomenkielinen pikaohje