Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerat » VAHTI valvontakamerat » Valvontakamera VAHTI P03 30x Zoom 5MP WiFi (ihmismuotoa seuraava)
Ale!

Valvontakamera VAHTI P03 30x Zoom 5MP WiFi (ihmismuotoa seuraava)

Alkaen: 310,00 290,00

Valvontakamera VAHTI P03 on oikea valinta kun pitää nähdä lähelle ja nähdä kauas, esimerkkinä isot piha-alueet. VAHTI P03 on ohjattava (PTZ) valvontakamera ulkokäyttöön. Tarkka 5MP kuvanlaatu, 30x optisella zoomilla + 4x digitaalinen zoom. Automaattisesti ihmismuotoa seuraava (itseohjautuva), ohjattavissa myös sähköisesti: kallistus 95°/ kääntö 360°. Tehokas ratkaisu piha-alueiden automaattiseen valvontaan.

Alumiinirunkoinen, pakkaskestävyyden (-40°) ansiosta soveltuu hyvin Suomen kelioloihin. Tallenteet saat katsottua helposti mobiilisovelluksen tai tietokoneeseen asennettavan valvontaohjelmiston avulla suoraan kamerasta (vaatii muistikortin).

  • HD-kuvanlaatu 5MP (2592 x 1944)
  • 30-kertainen optinen zoom + 4x digi
  • Automaattinen ihmismuodon seuranta
  • Automaattisesti kohteeseen tarkennus
  • 11 kpl isoa IR-lediä yökuvaukseen
  • Langaton WIFI-standardi (2.4GHz)
  • Tallennus muistikortille – ylikirjoittava
  • Soveltuu talvikäyttöön (-40°C~+55°C)
  • Mukana virtalähde (230V), voidaan käyttää myös ulkoisella, esim. auton akulla 10-14V

 

Lisätarvikkeet?

Tuotetunnus (SKU): P03 5MPT20 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valvontakamera VAHTI P03 30x Zoom 5MP WiFi

Valvonta-alue
Valvontakamera VAHTI P03 ohjattava (PTZ). Automaattisesti ihmismuotoa seuraava, valvontakamera ohjautuu itsestään (kääntyy sivuille, liikkuu ylös/alas) ja zoomaa ja tarkentaa automaattisesti. Valvontakamerassa on 30x optinen + 4x digitaalinen zoom. Suositeltu valvonta-alue 150 metriin asti ja 360 astetta (ympäripyörivä). Tehokkaan infrapunakuvauksen ansiosta tarkka kuva myös yöllä.

Lue lisää mitä optinen ja digitaallinen zoom tarkoittaa.

Hälytystapahtumat
VAHTI P03 valvontakamerassa monipuoliset Push- ja sähköposti-ilmoitukset sekä kuva- ja videotallenteet valvontakameran havaitessa liikettä. Liiketunnistukseen valittavissa useita tunnistusvaihtoehtoja.

Valvontakameran liiketunnistin erottaa ihmiset ja muun liikkeen toisistaan esim. ajoneuvot ja merkkaa ne tallennuksen aikajanalle eri väreillä.

Tallennus
Micro SD -muistikorttipaikka. Lisäämällä muistikortin kameraan, kuvamateriaalia voidaan tallentaa suoraan muistikortille. Muistikortin täyttyessä, uudet tallenteet ylikirjoittavat/korvaavat vanhimmat tallenteet automaattisesti. Vaihtoehtoiset tallennustavat: verkkotallennin, PC-tietokone tai FTP-palvelin.

Yhteys
Valvontakamera yhdistetään langattomaan WiFi-verkkoon tai verkkokaapelia käyttäen suoraan reitittimeen.

Ohjelmisto
Maksuton suomenkielinen ohjelmisto ladattavissa Google Play ja App Store palvelusta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan katsoa valvontakameran reaaliaikaista ”live” kuvaa ja tallenteita, missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöisen ohjelmiston voit asentaa: Android – iOS mobiililaitteisiin tai PC-tietokoneeseen, valvontakameran käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja.

Valvontakamera P03 & P04 esittelyvideot

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki
Turvaukon maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme on erottua muista vahvalla teknisellä osaamisella ja neuvomisella, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella uuden laitteen käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.

Lisätiedot

Muistikortti

EI, 64GB, 128GB

Virtajohdon jatko

EI, 5M

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.