4G valvontakamera

4G valvontakamera on loistava vaihtoehto toteuttaa kameravalvonta etäyhteydellä paikoissa joissa ei ole käytettävissä valmiiksi internet-yhteyttä. 4G valvontakameran suosio onkin noussut eritoten kesämökkien valvonnassa.

Mitä sitten 4G valvontakamerat ovat
4G valvontakamerat ovat mobiileja valvontakameroita, jotka käyttävät 3G/4G -verkkoa reaaliaikaisen videon katsontaan sekä hälytysviestien lähettämiseen.
Kuten voidaan oleettaakin, 4G valvontakamerat vaativat lisäksi dataliittymän toimiakseen, yleensä pelkkä dataliittymä on tarpeeksi eikä liittymältä tarvita soitto tai viestinlähetys ominaisuuksia. 4G valvontakameran datan käytön tarve vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon katsotaan reaaliaikaista suoratoistoa tai vastaanotetaan esim. liiketunnistushälytyksiä.

4G valvontakameran liittymä
Oikean liittymän valinta 4G valvontakameraan voi aiheuttaa päänvaivaa, ensiksi kannattaakin selvittää kamerakohtaiset vaatimukset ja tarkistaa mikä teleoperaattori toimii parhaiten alueella johon 4G valvontakamera on tarkoitus asentaa. Liittymän nopeudeksi yleisesti ottaen tarvitaan vähintään liittymä jonka lataus ja lähetysnopeus on 0,256Mbit/s.

Miksi valita 4G valvontakamera
4G valvontakameroiden toimiessa melkein missä tahansa 4G-matkapuhelinverkossa, 4G valvontakamera hankitaan paikkaan jossa ei ole valmista internet-yhteyttä käytettävissä. Muita etuja ovat johtojen vähyys koska yleensä 4G valvontakamera tarvitsee toimiakseen pelkän virtajohdon. 4G valvontakamera on myös helppo siirtää ja asentaa paikasta toiseen joka on tärkeä ominaisuus esimerkiksi rakennuskohteiden valvonnassa.

Lisää Artikkeleita