Hälytysjärjestelmä kotiin

Hälytysjärjestelmällä kotiin viitataan yleensä laitteistoon, jonka tarkoituksena on suojata koteja tai kesämökkejä murto, palo- ja vesivahinkojen synnyltä. Mikäli jotakin epätavallista tapahtuu, kuten murto tai tulipalo. Yhä useammat hälytysjärjestelmät mahdollistavat hälytyksestä ilmoittamisen mobiilisovellukseen ”push” hälytysilmoituksella, SMS-tekstiviestillä tai soittamalla hälytyspuhelun haluttuun numeroon. Hälytysjärjestelmä koostuu yleensä hälytyskeskusyksiköstä sekä hälytysjärjestelmään liitettävistä käyttölaitteesta sekä ilmaisimista. Yleisimmät käytössä olevat ilmaisimet ovat liiketunnistin, ovimagneetti, vuotovahti sekä savu- ja häkäilmaisimet.

Langaton hälytysjärjestelmä on yleisesti suosituin vaihtoehto, jos hankinnassa on Hälytysjärjestelmä kotiin. Langattomien hälytysjärjestelmien asentaminen ja laajentaminen on tehty monesti erittäin käyttäjäystävälliseksi eikä hankalia johtotöitä enää tarvita toimivan hälytysjärjestelmän toteuttamiseksi. Hälytysjärjestelmä kotiin ja langaton hälytysjärjestelmä onkin nykyään kustannustehokas ja helppo ratkaisu parantamaan kodin ja perheen turvallisuutta.

Esimerkkinä langaton hälytysjärjestelmä Celotron Pulse joka on Wlan/Lan/Gsm toiminen hälytysjärjestelmä kotiin. Hälytys-, ohjaus- ja kameravalvontajärjestelmä, joka valvoo ja tarvittaessa myös ohjaa kiinteistöäsi. Hälytysjärjestelmässä on panostettu helppokäyttöisyyteen sekä siroon ja siistiin ulkonäköön. Laitteen pienestä koosta riippumatta Celotron Pulsessa kattavasti ominaisuuksia, joita monet hälytysjärjestelmät jäävät kaipaamaan.

Langatonta hälytysjärjestelmää etsiville Celotron Pulse on hyvä ja toimiva vaihtoehto, yhtenä tärkeimpänä ominaisuutena on mielestämme hälytysjärjestelmän langattomien ilmaisimien erittäin hyvä kantomatka, joka on ilman esteitä jopa 200 metriä. Lisälaitevalikoima on yksi alan kattavimpia, ellei jopa kattavin. Celotron Pulse on hälytysjärjestelmä kotiin jonka käyttöönottoon ei tarvita erillisiä kuukausimaksuja tai sopimuksia.

Hälytysjärjestelmät: verkkokaupassamme

Tehtaan virallinen tuote-esittely: Celotron Pulse

Lisää Artikkeleita