Partizanin edustus Turvaukolle.

Partizan turvakamerat

PARTIZAN on vuonna 2008 perustettu eurooppalainen brändi. Partizanin osaaminen keskittyy AHD-videovalvontaan, IP-videovalvontaan ja kulunvalvontaan. Partizan valmistaa laitteita ja ohjelmistoja nykyaikaisiin turvajärjestelmiin. Partizan tarjoaa optimaaliset ratkaisut monenlaisiin kohteisiin ja houkuttelee käyttäjiään korkean laadun ja houkuttelevan hinnan ansiosta. Partizanin tuotteissa on erittäin hyvä hintalaatusuhde. Tarvitset sitten valvontaa kotona, toimistolla tai mökillä, niin Partizan on varmasti hyvä valinta.

Tuotteet

Partizan ei seuraa markkinatrendejä, vaan keskittyy omaan tuotekehitykseen. Siksi innovatiivisten tuotteiden, kuten Partizan valvontakameroiden tutkimukseen ja kehittämiseen kiinnitetään erityistä huomiota. Partizan-brändinä luo moderneja ratkaisuja AHD-videovalvontaan, IP-videovalvontaan ja kulunvalvontaan. Lisäksi Partizanin kehitystiimi luo omia ohjelmistoja, mm. pilvipalvelu, jotka toimivat videovalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmien kanssa.

Valvontakameroiden laadulla on erittäin tärkeä rooli koko valmistusketjun kustannuksissa – tutkimuksesta tuotantoprosessiin ja hyödyntämiseen. Tämä tarkoittaa, että yrityksen henkilökunta ja yhteistyökumppanit ovat systemaattisesti sertifioituja, sertifioituja ja pakollisia käymään ammatillisissa koulutuksissa. Partizan Security myöntää myös kaikille tuotteille kolmen (3) vuoden takuun.

AHD-videovalvonta

Laadukkaat mutta helposti saatavilla olevat ratkaisut perinteiseen videovalvontaan. Partizan AHD:n avulla voit perustaa teräväpiirtovideovalvontajärjestelmän pienin kustannuksin. Oli sitten kyseessä vanhan järjestelmän päivitys tai uuden järjestelmän rakentaminen, niin Partizanin tuotteet tarjoavat siihen monipuoliset valinnat. AHD-laitteet on helppo asentaa ja niitä voi seurata näytöllä, älypuhelimella tai tietokoneella internetin kautta.

IP-videovalvonta

Partizan tarjoaaa huippuluokan ratkaisut IP-videovalvontaan, jotka auttavat sinua ratkaisemaan minkä tahansa kohteen valvonnan, olipa kyseessä yritys- tai kotikäyttö. Partizanin IP-kameramallisto on erittäin laaja ja valikoimista löytyy tuotteita niin WiFi-, PoE- kuin 4G-mallistosta. Suomenkielisen mobiilisovelluksen tai tietokoneseen asennettavan valvontaohjelmiston avulla kamerasta voidaan katsoa suoraan live -kuvaa sekä tallenteita. kaikki Tuetut ohjelmistot.

Kulunvalvonta

Partizan tarjoaa myös kulunvalvontaan innovatiivisia ratkaisuja. Käyttäjälle kulunvalvonta ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista ja kätevää. Partizanin laitteilla on mahdollista ohjata kaikkia sisään- ja uloskäyntejä sekä hallita prosesseja jopa mobiililaitteella!

Partizanin pilvipalvelu

Vuonna 2014 Partizan kehitti ja lanseerasi oman pilvitallennus palvelunsa. Tämä oli yksi ensimmäisiä yrityksiä maailmassa, joka toteutti kyseisen palvelun. Pilvipalvelu mahdollistaa videoiden tallennuksen suoraan pilvipalvelimille edullisin hinnoin ja et tarvitse tähän erillisiä kalliita tai monimutkaisia laitteita. Lue lisää tästä!

Tutustu Turvaukkojen Partizan mallistoon verkkokaupassamme tai kysy lisää tuotteista joko sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 050 300 4024, niin kartoitetaan sinun tarpeesi yhdessä.

Lisää Artikkeleita