Valvontakamerat mökkikauden loppuun

Kesämökin valvontakameroita voidaan käyttää moneen eri käyttötarkoitukseen, esimerkiksi mahdollisten myrskyvaurioiden tarkistamiseen, lumi ja jäätilanteen tarkkailuun, käyttötarkoituksia on monia.

Kun ei olla itse paikalla, silmällä pitäminen kannattaa muutenkin. Vuosittain tehdään lukemattomia mökkimurtoja, näissä suurin vahinko on yleensä kiinteistölle aiheutunut vahinko, etenkin talvella on putkien jäätymisvaara tai vastaava jos esimerkiksi ikkuna on rikottu keskellä talvea. Tähän valvontakamera on oiva ja edullinen ratkaisu, saat tärkeää tietoa valvontakameran videokuvan sekä hälytysviestien kautta.

Kaikissa mökeissä ei ole sähköjä, tällöin paristokäyttöinen videokamera on hyvä vaihtoehto, monesti käytetään myös aurinkopaneeleita tuottamaan tarvittava sähkö valvontakameralle.

Monesti myös mietitään miten valvontakameralle olisi hyvä toteuttaa internet-yhteys? Tähän 4G-valvontakameran on helppo ja yksinkertainen ratkaisu, 4G-valvontakameran lisäksi tarvitaan ainoastaan internetliittymä (SIM-kortti) joka laitetaan suoraan kameran sisällä olevaan reitittimeen eikä erillisiä lisälaitteita tarvita.

Lisää Artikkeleita