Sähköisellä ajopäiväkirjalla tehostat liiketoimintaa

Ajopäiväkirja sovellus

Sähköisellä ajopäiväkirjalla säästät huomattavasti aikaa eikä ajettuja matkoja jää merkkaamatta kiireen tai unohduksen takia. Sähköisen ajopäiväkirjan ansiosta saat tiedot ajetuista kilometristä aina reaaliajassa, josta se on myös helposti tulostettavissa sähköiseen muotoon, esimerkiksi pdf- ja excel asiakirjaksi. Sähköisen ajopäiväkirjakirjan etuna on myös se, että ajetut kilometrit on hetkessä valmiina liitettäväksi kirjanpitoon.

Tässä artikkelissa tarkastelemme tarkemmin sähköisen ajopäiväkirjan merkitystä ja etuja.

1. Tarkka ja luotettava tietojenhallinta

Perinteiset paperiset ajopäiväkirjat ovat alttiita virheille ja vääristymille, mutta sähköinen ajopäiväkirja tarjoaa tarkan ja luotettavan tavan tallentaa ajoneuvojen ajotiedot. Digitaalinen järjestelmä tallentaa automaattisesti tiedot ajon aikana, kuten ajomatkat, nopeudet ja lepoajat, mikä vähentää inhimillisen virheen mahdollisuutta ja varmistaa tietojen tarkkuuden.

Sähköisen ajopäiväkirjassa on Suomenkielinen ohjelmisto mobiililaitteille kuten älypuhelimelle. Järjestelmää voidaan käyttää myös tietokoneella suoraan selainpohjaisesti ilman erikseen asennattavia ohjemistoja.

2. Helpompi tietojen raportointi ja analysointi

Sähköinen ajopäiväkirja mahdollistaa nopean ja helpon tietojen raportoinnin ja analysoinnin. Kuljetusyritykset voivat helposti generoida raportteja ajoneuvojen käytöstä, kuljettajien työajoista ja polttoaineenkulutuksesta, mikä antaa heille arvokasta tietoa liiketoiminnan optimoimiseksi. Lisäksi analytiikan avulla voidaan tunnistaa mahdolliset tehokkuus- ja turvallisuusparannukset.

3. Sääntöjen noudattaminen ja kustannussäästöt

Kuljetusalaan liittyy usein tiukkoja sääntöjä ja määräyksiä, jotka koskevat esimerkiksi kuljettajien työaikoja ja lepoaikoja. Sähköinen ajopäiväkirja auttaa kuljetusyrityksiä noudattamaan näitä sääntöjä tarkasti ja vähentämään riskejä sakkoihin ja muihin seuraamuksiin liittyen sääntöjen rikkomisesta. Lisäksi tehokkaampi toiminta ja parempi resurssien käyttö voivat johtaa kustannussäästöihin pitkällä aikavälillä.

4. Kuljetusyrityksen ja asiakkaiden etu

Sähköinen ajopäiväkirja ei hyödytä ainoastaan kuljetusyrityksiä, vaan myös heidän asiakkaitaan. Tarkan ja luotettavan ajotiedon avulla yritykset voivat tarjota parempaa palvelua asiakkailleen, kuten tarkempaa toimitusaikojen ennustamista ja parempaa kuljetusten seurantaa. Tämä lisää asiakastyytyväisyyttä ja voi johtaa pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Yhteenveto

Sähköinen ajopäiväkirja on tehokas työkalu kuljetusalan hallinnassa, tarjoten tarkan ja luotettavan tavan tallentaa ajoneuvojen ajotiedot, helpottaa tietojen raportointia ja analysointia, sekä varmistaa sääntöjen noudattamisen. Sen avulla yritykset voivat parantaa toimintansa tehokkuutta, vähentää riskejä ja tarjota parempaa palvelua asiakkailleen.

Ajoneuvopaikantimet, RFID-kortit sekä käyttölisenssit

Meiltä saat apua ja tukea

Me Turvaukolla olemme asentaneet ja myyneet ajoneuvopaikantimia jo useita vuosia. Osaamme auttaa teitä valitsemaan juuri oikeanlaiset ja sopivat paikantimet sinun käyttötarpeisiin. Lisäksi ajoneuvopaikantimien asennus on erittäin helppoa ja nopeaa. Mutta jos asennuksessa tulee jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä meihin niin selivitetään asia yhdessä.

Ota yhteyttä

Lisää Artikkeleita