Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerapaketit » Nivian 4-kanavainen – kahden kameran valvontakamerapaketti sis. 1TB kiintolevyn

Nivian 4-kanavainen – kahden kameran valvontakamerapaketti sis. 1TB kiintolevyn

249,00

Valvontakamerapaketti kahdella, valmiiksi esiasennetulla valvontakameralla. Pakettiin kuuluvassa tallentimessa on sisäänrakennettu WiFi-verkko johon valvontakamerat ovat yhteydessä. Erikoisuutena tässä paketissa on se että, valvontakamerat vahvistivat WiFi-signalia. Jos kamerat on asennettu 50 metrin välein, voi kauimpana oleva kamera olla jopa 100 metrin päässä (kahdella kameralla).

Langattoman ominaisuuden ansiosta paketin asennus on myös yksinkertaista ilman kaapeleiden vetoa ja käyttöönotto on tehty käyttäjälle mahdollisimman helpoksi. IP66 suojaluokituksen ansiosta valvontakamerat soveltuu hyvin Suomen vaativiin olosuhteisiin. Edullinen valvontaratkaisu esimerkiksi omakotitalon pihan, navetan, parkkipaikan ja muiden vastaavien alueiden valvontaan.

Valvontakamerapaketti sisältää:

  • 2x 3MP WiFi valvontakamera
  • Videotallennin 4-kanavainen
  • Kameroissa 3MP kuvanlaatu
  • Yökuvaus jopa 20m asti
  • IP66-suojaluokistus (kamerat)
  • 1TB kiintolevy sisältyy tuotteeseen
  • Suomenkielinen pikaohje käyttöönottoon

Huom. Paketin mukana tulee kaksi (2) valvontakameraa (laajennettavissa neljään (4) kameraan).

Kuvaus

Valvontakamerapaketti Nivian 4-kanavainen kahdella valvontakameralla

Valvonta-alue
Yhden Nivian 3MP WiFi valvontakameran suositeltu valvonta-alue on n. 30 metriä. Infrapunakuvauksen ansiosta tarkka kuva myös yöllä.

Tallennus
Paketissa tulee mukana kaksi (2) kanavainen videotallennin, jossa on tuki 1TB – 6TB  kiintolevyille (1TB kiintolevy sisältyy pakettiin).

Yhteys
Tallennin yhdistetään verkkokaapelilla 4G-reittimeen jolloin valvontakamerapaketti on yhteydessä myös internettiin joka mahdollistaa valvomisen myös etänä, esimerkiksi älypuhelimella.

Pakettiin kuuluvat valvontakamerat ovat yhteydessä tallentimessa olevaan sisäänrakennettuun WiFi-verkkoon, omaa tai valmiina olevaa WiFi-verkkoa ei tarvita.

Ohjelmisto
Maksuton ohjelmisto (englanninkielinen) on ladattavissa Google Play ja App Store palvelusta. Mobiilisovelluksen avulla voidaan katsoa valvontakameran reaaliaikaista ”live” kuvaa ja tallenteita, missä ja milloin tahansa. Helppokäyttöisen ohjelmiston voit asentaa: Android – iOS mobiililaitteisiin tai PC-/MAC-tietokoneeseen, valvontakameran käyttö ei vaadi erillisiä kuukausimaksuja.

Valvontakamerapaketti Celotron

 

Valvontakameroiden tekniset tiedot:

Kuvasensori 1/3″ 3 megapikselin Progressive Scan -anturi
Pääresoluutio 2304×1296
Toissijainen resoluutio 640 x 360
Puristus H.265+
Linssi 4 mm (D: 104°)
Minimaalinen valaistus 0 luksia / 3 kpl ”Hi-Po” IR-LEDiä (tunn.:20 m / max:35m)
Verkkoliitäntä Ethernet 10/100 BaseT (100 m) ja Wifi 2,4 GHz 802.11b/g/n (700 m avoin tila)
Plug&Play-käyttö Ennakkorekisteröity NVR-wifi-verkkoon
Kuvan parannuksia 3D-DNR, BLC, Mirror Vision V/H, Privacy Mask
Ympäristö Järjestelmän valvontakamerat soveltuvat ulkokäyttöön (IP66), (ukkossuojaus 4000V). Ulkoasennuksessa huomioitava, valvontakameran virtalähde tulee suojata huolellisesti sateelta / kosteudelta.
Käyttölämpötila EU versio: -25ºC ~ 50ºC
Käyttöjännite DC 12 V / 1 A (virtalähde sisältyy)
Mitat / Paino 66 (Al) x 66 (An) x 180 (Fo) mm / 500 g

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.