Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerat » Reolink valvontakamerat » Reolink Duo PoE 2x8MP AI Valvontakamera LED-kohdevaloilla

Reolink Duo PoE 2x8MP AI Valvontakamera LED-kohdevaloilla

195,00

Reolink Duo -sarjan uudet 8MP valvontakamerat sisältävät kaksi eri suuntiin kohdistettua 8MP linssiä, joiden avulla kamera pystyy näkemään peräti 180 asteen näkymän vaakasuoraan yhdellä kertaa. Kameroiden kuvat näkyvät vierekkäin, kuin katsoisi yhtä tavallista kameran kuvaa. Kuva ei vääristy vaan kuvasuhde säilyy normaalina.

Reolink Duo 8MP PoE, valmistajan antamat tiedot.

Tuotetunnus (SKU): 90797 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Reolink Duo PoE 2x8MP AI Valvontakamera

Reolink Duo -sarjan uudet 8MP valvontakamerat sisältävät kaksi eri suuntiin kohdistettua 8MP linssiä, joiden avulla kamera pystyy näkemään peräti 180 asteen näkymän vaakasuoraan yhdellä kertaa. Kameroiden kuvat näkyvät vierekkäin, kuin katsoisi yhtä tavallista kameran kuvaa. Kuva ei vääristy vaan kuvasuhde säilyy normaalina. Valvontakamera osaa automaattisesti tulkita kuvauksen kohdetta ja lähettää vain tärkeitä ilmoituksia. Valvontakamerassa on myös pimeänäköön tarkoitettujen infrapuna-valojen lisäksi LED-valot kohteen valaisemiseen.

  • Kamera näkee ilman valaistusta infrapunavalojen avulla. Kirkkaiden LED-valojen ansiosta kamera kykenee kuitenkin tallentamaan värikuvaa myös pimeässä.
  • Älykkään liiketunnistuksen avulla Duo erottelee henkilöt ja ajoneuvot muusta havaitusta liikkeestä. Tämä tarkentaa hälytykset juuri valvontaa vaativiin tilanteisiin.
  • Kahden 4MP linssin kamera, WiFi, älyliiketunnistus, LED-kohdevalo ja IP66-luokitus.

Turvakamera Reolink Duo WiFi

Kahden 8MP linssin kamera, älyliiketunnistus, LED-kohdevalo ja IP66-luokitus
Reolink Duo 2 PoE sisältää kaksi eri suuntiin kohdistettua 8MP linssiä, joiden avulla kamera pystyy näkemään peräti 180 asteen näkymän vaakasuoraan yhdellä kertaa. Kamera yhdistää molempien linssien näkymän yhdeksi kuvaksi. Kuva ei vääristy, vaan kuvasuhde säilyy normaalina. Kamera vie Reolinkin tallentimesta vain yhden kanavan.

Kamera näkee ilman valaistusta infrapunavalojen avulla. Kirkkaiden LED-valojen ansiosta kamera kykenee kuitenkin tallentamaan värikuvaa myös pimeässä.

Älykkään liiketunnistuksen avulla Duo erottelee henkilöt, ajoneuvot ja eläimet muusta havaitusta liikkeestä. Tämä tarkentaa hälytykset juuri valvontaa vaativiin tilanteisiin.

Videokuvaa, älykästä liiketunnistusta ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Asetuksista voi mm. säätää liiketunnistuksen herkkyyttä ja kohdetta, määritellä sähköpostiosoitteen johon videokuvia automaattisesti lähetetään kameran havaittua liikettä, muokata laajempiakin hälytystoimintoja, äänen tallentamista ja paljon muuta.

Tekniset tiedot:
Videon tarkkuus: Kaksi linssiä, molemmat 8MP (4608×1728 pikseliä)
Kahden linssin luoma näkökenttä: 180° vaakasuoraan, 60° pystysuoraan
Videopakkaus: H.265
Audio: Integroitu mikrofoni ja kaiutin
Infrapunavalot: 6 kpl (20 mil, 850 nm), kantama 30 metriä
LED-valot: 8 kpl / 5W / 6500K / 560 lumenia
Virransyöttö: PoE (IEEE 802.3af) tai DC 12V/2A, enintään 12W
Verkkoyhteys: 10/100 Mbps RJ45 Ethernet
Kaksisuuntainen ääni
Tallennustavat muistikortille ja tallentimeen: Liiketunnistuksesta, ajastettuna, jatkuva
Muistikortti: MicroSD, enintään 256 GB
Suojaus sääolosuhteilta: IP66 luokiteltu, soveltuu ulkokäyttöön ympärivuotisesti
Paino: 680 gHyödynnä maksuton käyttöönottotuki

Turvaukon maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme on erottua muista vahvalla teknisellä osaamisella ja neuvomisella, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella uuden laitteen käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.