Etusivu » Verkkokauppa » Valvontakamerat » Reolink Argus PT 4MP WiFi Valvontakamera + 64GB Muistikortti kaupanpäälle
Ale!

Reolink Argus PT 4MP WiFi Valvontakamera + 64GB Muistikortti kaupanpäälle

179,00

Reolink Argus PT 4MP valvontakamera on uusi, edistyneempi versio aikaisemmasta PT:sta. Argus PT 4MP on litium-akulla täysin langaton ja sen videokuvan tarkkuus on peräti 4MP (2560 x 1440). Argus PT 4MP:n liiketunnistus sisältää henkilöt ja ajoneuvot tunnistavan älytoiminnon. Valvontakamera osaa siten tunnistaa liikehälytyksen aiheuttaneen kohteen ja toimia sen mukaisesti.

Kaupanpäälle kameraan sopiva 64GB muistikortti!

Katso valmistajan tarkemmat tiedot.

Tuotetunnus (SKU): 90770 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valvontakamera Reolink Argus PT 4MP

Reolink Argus PT 4MP on uusi versio täysin langattomasta etäohjattavasta Pan&Tilt kamerasta. Tämä ulkokäyttöön ympäri vuoden sopiva WiFi kamera kääntää katseensa juuri sinne, minne sen Reolink App mobiilisovelluksella tai Client tietokoneohjelmalla ohjaa. Entistä tarkempana se kykenee näyttämään 2560×1440 pikselin tarkkuudella pienetkin yksityiskohdat videokuvassa.

Argus PT 4MP sisältää nyt myös henkilöt ja ajoneuvot tunnistavan tekniikan sekä Time Lapse ajastetun kuvauksen. Pimeäkään ei haittaa, koska kuusi kappaletta infrapunavaloja yhdistettynä herkkään kamerakennoon näkee hämärässäkin kymmenen metrin etäisyydelle.

Valvontakameran käyttö

Argus PT 4MP kestää rankatkin sääolosuhteet. Sen 6000 mAh ladattava litiumakku kestää tavallisessa käytössä viikkoja, jopa kuukausia. Lisävarusteena saatavalla Reolink Solar Panel -aurinkopaneelilla kameran latausta voi ylläpitää ilman verkkovirtaa. Käyttöönotto on äärettömän helppoa ja nopeaa, mitään johtoja ei tarvita.

Valvontakameran ohjelmistot

Reolink App (iOS ja Android) ja Reolink Client (Windows ja macOS)-sovelluksista voit nähdä suoran videokuvan, suunnata kameraa, zoomata digitaalisesti jopa 16-kertaisesti, nähdä tallenteet ja siihen saa asettaa toimenpiteet reaaliaikaisista ilmoituksista mm. ilmoituksen sähköpostiin havaitun liikkeen perusteella. Sovelluksista voi hallita ja seurata yhtäaikaisesti kaikkia muitakin Reolinkin kameroita. Tallennus tapahtuu microSD- muistikortille, max. 128.

Valvontakameran tallennus

Reolink Argus PT 4MP valvontakamerassa tallennus tapahtuu kameraan asennettavaan max 128GB microSD-muistikorttiin (hankittava erikseen). Liiketunnistuksesta syntyvä tallennus jää muistikortille ja on helposti katsottavissa. Videokuvaa, tallennuksia ja asetuksia voi hallita reaaliaikaisesti Reolink App-sovelluksella (Android ja iOS) ja Reolink Client-ohjelmalla (Windows ja macOS). Kameran akku ladataan vesitiiviisti suojatusta microUSB-liittimestä millä tahansa 5V auto- tai verkkolaturilla tai Reolink Solar Panel aurinkopaneelilla. Akussa itsessäänkin on microUSB-liitin eikä se siten tarvitse omaa laturia. Kameraa voi myös käyttää latausjohto liitettynä.

Tekniset ominaisuudet:

Valvontakamera Reolink Argus PT 4MP
Videoresoluutio 2560 x 1440 (4,0 megapikseliä)
Näkökenttä Kiinteä linssi, 122° diagonaali
Infrapuna-yönäkö 10 metriin (LED: 6kpl/14mil/850nm)
Digital Zoom 16X digitaalinen zoom
Ääni Kaksisuuntainen audio PIR-tunnistus
PIR-tunnistusetäisyys Säädettävissä 10 metriin asti
PIR-tunnistuskulma 100° vaakatasossa
Äänihälytyssireeni (muokattavissa)
Tallennus Liike laukaisi tallennuksen
Muut hälytykset Välittömät sähköpostihälytykset ja push-ilmoitukset
Langaton toimintataajuus 2,4 GHz/5 GHz Langaton standardi IEEE 802.11a/b/g/n
Virta Akku 6000 mAh, ladattava akku (akun käyttöikä vaihtelee asetusten, käytön ja lämpötilan mukaan)
DC Power 5V/2A USB-virtalähde Tallennus Paikallinen tallennus Micro SD-korttipaikka (enintään 128 Gt)
Käyttölämpötila -10 °C – 55 °C
Säänkestävyys IP64 säänkestävä
Koko 98 x 112 mm
Paino (sisältää akun) 470 g

Pakkaussisältö:
Valvontakamera Reolink Argus PT 4MP
Kamerajalusta ja asennussapluuna
Kiinnitysruuvit
Nollaustyökalu
Ladattava Li-ion-akku, 6000 mAh
microUSB-kaapeli (virtalähdettä ei toimiteta mukana)
Pikaopas
Ikkunatarra (alueella videovalvonta)

 

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki

Turvaukon maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme on erottua muista vahvalla teknisellä osaamisella ja neuvomisella, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella uuden laitteen käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.