Etusivu » Verkkokauppa » 4G/WiFi/LAN » WiFi-vahvistimet ja 4G-reitittimet » Suunnattava WiFi-silta (2,4GHz)

Suunnattava WiFi-silta (2,4GHz)

140,00

Suunnattava WiFi vahvistin paketti ulkokäyttöön (asetukset laitettu valmiiksi). Tällä paketilla tehdään langaton WiFi-silta lähettimen ja vastaanottimen välille. Laitteilla voi olla jopa 300m välimatka toisiinsa jos väliin ei tule esteitä. WiFi-silta toimii ikään kuin pitkä ”langaton verkkokaapeli”. Vastaanottavan lähettimen LAN-portista saadaan otettua internet-yhteys ulos, joka on yhdistetty lähettävään WiFi-vahvistimeen.

 • Helppo ja nopea asennus
 • Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
 • Sisäänrakennettu antenni
 • Ethernet-liitäntä (2X 10/100)
 • Langaton WIFI-standardi (2.4GHz)
 • Sisältää virtalähteet

Useita varastossa

Tuotetunnus (SKU): E110N2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

WiFi silta ulos

Laitamme WiFi-sillan asetukset valmiiksi laitteisiin jolloin käyttöönotto on erittäin helppoa!

WiFi silta

 

Laitteet voidaan palauttaa myös tehdasasetuksille ja käyttää ns. normaalina WiFi-vahvistimena.

Miten asennan WiFi-vahvistimen?

1. WiFi-vahvistin kytketään kiinni sähkörasiaan sekä liitetään RJ45-verkkokaapelilla tai langattomasti kodin tai yrityksen reitittimeen & modeemiin, josta internet-yhteys normaalisti saadaan.

2. Etsi modeemin pohjasta tai kyljestä tarraa, jossa lukee langattoman verkon (SSID) tunnus ja salasana. Ota niistä kuva esimerkiksi puhelimella tai kirjoita ne paperille. WiFi-vahvistin liitetään useimmiten langattomasti 4G-reitittimeen, jolloin tarvitset langattoman verkon tunnusta ja salasanaa asennusvaiheessa.

3. Liity ensiksi WiFi-vahvistimen langattomaan verkkoon esimerkiksi älypuhelimella. WiFi-vahvistimen asetuksista valitaan verkko, jota halutaan vahvistaa. WiFi -verkkojen listasta valitse oma verkkosi tunnus (esim. Koti-A945L), voit tarkistaa tämän myös modeemin tarrasta kohdasta SSID. Valitse verkko, jonka jälkeen voit syöttää verkon salasanan. Salasana löytyy yleensä kohdasta ”WIFI KEY”.

4. Onnistuneen liittämisen jälkeen ja jos yhdistit WiFi-vahvistimen langattomasti reitittimeen, sijoita WiFi-vahvistin paikkaan, jossa reitittimen & modeemin WiFi-verkon vahvuus on vielä hyvä jotta langaton yhteys WiFi vahvistimen ja alkuperäisen reitittimen & modeemin välillä pysyy myös hyvänä.

5. Tämän jälkeen voit liittää laitteita WiFi-vahvistimen luomaan langattomaan verkkoon. Etsi laitteesi verkkoasetukset ja valitse yhteystavaksi WiFi. Valitse oma WiFi-vahvistimen verkkotunnus ja kirjoita sen jälkeen sen salasana. Tämän jälkeen laitteet ovat yhteydessä internetiin WiFi-vahvistimen kautta.

WiFi-vahvistin on helppo, nopea ja edullinen tapa parantaa langattoman verkon kuuluvuutta. Lisää tietoa langattoman verkon toimivuudesta: Wikipedia WLAN

 

Hyödynnä maksuton käyttöönottotuki

Turvaukolla maksuton käyttöönottotuki sisältyy tuotteiden hintaan. Suurimmassa osassa verkkokauppoja tukea ei ole ollenkaan saatavilla tai se on alkaen. 49 € tunti. Meidän ehdoton valttimme erottua muista on vahva tekninen osaaminen sekä neuvominen, mistä asiakkaamme ovatkin olleet erittäin tyytyväisiä.

Tuotteiden maksuton käyttöönottotuki sähköpostitse, puhelimitse tai etätuella käyttöönottovaiheessa. Asennamme päivittäin pääsääntöisesti kaikkia laitteita mitä myös myymme. Tiedämme kokemuksen pohjalta, kuinka homma toimii ja mitä pitää ottaa huomioon, jotta lopputulos on toimiva.

 

MalliCF-E110N V2
LAN-porttien määrä1
VäriValkoinen
MateriaaliABS-muovi
TyyppiLangaton
AntennitSisäänrakennettu antenni
StandardiIEEE802.11b/g/n;
Käyttölämpötila-40°C~+55°C
WiFi-standardiLangaton WIFI-standardi (2.4GHz)
Liitäntä2x Ethernet-liitäntä (10/100)
PainikkeetReset
Mitat16×9,5×2,9 cm
KiinnitysSeinäasennus, Pylväsasennus
SuojaluokitusIP66 suojausluokitus, soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
KäyttöjännitePoE-adapteri, verkkovirta 220V-240V EU
Takuu12 kk

Pakkauksen sisältö:

 • Kiinnitysruuvit
 • Suunnattava WiFi-vahvistin
 • PoE-adapteri (ulkoasennuksessa huomioitava, virtalähde tulee suojata huolellisesti sateelta / kosteudelta)
 • Ohjeet
 • Pylväskiinnitys kiristimet