WiFi-vahvistimet ja 4G-reitittimet

WiFi-vahvistimen avulla voidaan parantaa 4G-reitittimen tekemää WiFi-verkon alueen laajuutta ja vahvistaa sen signaalia. WiFi-vahvistin toimii lähettämällä WiFi-signaalia samalla taajuudella kuin alkuperäinen WiFi-verkko, mikä auttaa vähentämään katkoja ja parantaa yhteyttä alueilla, jonne esimerkiksi 4G-reitittimen WiFi-verkko ei kanna.

WiFi-vahvistimet ovat erityisen hyödyllisiä asunnoissa tai taloissa, joissa on useita kerroksia tai ne ovat suuria, sillä ne auttavat jakamaan yhteyden kaikkialle rakennukseen. Ne ovat myös hyödyllisiä ulkotiloissa, kuten puutarhoissa tai terasseilla, jonne reitittimen WiFi-signaali ei ylety ilman WiFi-vahvistinta.

Kun valitaan WiFi-vahvistinta, on tärkeää huomioida sen tukemat WiFi-standardit ja taajuudet. Yleisimmin käytössä olevat standardit ovat 802.11b, 802.11g ja 802.11n. Esimerkiksi 802.11b tukee 2,4 GHz:n taajuutta, kun taas 802.11n tukee sekä 2,4 GHz:n sekä 5 GHz:n taajuuksia. Valitse standardi, joka tukee tarvitsemaasi taajuutta ja tarjoaa riittävän verkon nopeuden.

WiFi-vahvistimien asentaminen on yleensä helppoa, yleensä tarvitaan vain liittää pistorasiaan virtalähde ja verkkokaapeli, jonka avulla WiFi-vahvistin voidaan liittää reitittimeen tai modemiin. Useimmat WiFi-vahvistimet tarjoavat myös langattoman yhteyden asetuksiin, joten voit määrittää asetukset käyttämällä tietokonetta tai älypuhelinta.

Artikkeli: WiFi-vahvistin.

15 tuotetta